Toggle Nav

Mendon 1-zits-fauteuil

Mendon 1-zits-fauteuil

uitgevoerd in stof chrono 167-zinc (chronotex 3090-zinc) met standaard zitcomfort (HR-schuim) en mat zwart metalen poten, type 3L8K5.
Vanaf € 349,00

Levertijd: 20 werkdagen of meer

Bestellen / Informatie

Naam*
E-mailadres*
Telefoonnummer*
Plaatsnaam*
Winkel in de buurt:
Vragen
Bekijk alle eigenschappen

Deze collectie vind je bij

Barendrecht - Henders & Hazel
Barendrecht - Hoogenboezem
Breda - Henders & Hazel
Breda - Hoogenboezem
Breda - Profijt Meubel
Den Bosch - Hoogenboezem
Den Haag - Hoogenboezem
Rotterdam - Hoogenboezem
Spijkenisse - Henders & Hazel

De Mendon bank van Profijt Meubel.. daamee kun je alle kanten uit! Kies een leuke speelse hoekbank of ga voor een rechte bank met bipassende fauteuil. Voor ieder huis is er een geschikte maat, stof en kleur! De bank heeft een elektrische relaxfunctie en verstelbare hoofdsteun en is standaard voorzien van HR-schuim in de zitting. Zo heb je een bank voor de lange termijn dus kom hem snel eens live bekijken en proefzitten!

NaamMendon
Artikelnummer10374987
KleurenAntraciet, Beige, Blauw, Bruin, Geel, Grijs, Groen, Naturel, Oranje, Paars, Rood, Roze, Taupe, Wit, Zwart
MerkenProfijtMeubel
Optiesrelax elektrisch verstelbaar, meer poottypen/kleuren, meer zitcomforts, meer kleuren
Hoogte82
Lengte/Diepte92
Breedte92
Getoonde uitvoering

uitgevoerd in stof chrono 167-zinc (chronotex 3090-zinc) met standaard zitcomfort (HR-schuim) en mat zwart metalen poten, type 3L8K5.

CBW-garantie
Hoogenboezem is lid van de Centrale Branchevereniging Wonen (CBW) en dat biedt vele voordelen, maar vooral meer zekerheid. Wij zijn CBW-erkend en hanteren algemene voorwaarden die je als consument extra goed beschermen en die in samenwerking met de Consumentenbond zijn opgesteld:

√   Aanbetalingsgarantie
√   2 jaar volledige productgarantie
√   Onpartijdige klachtenafhandeling

All-in Care garantie
Bij aankoop van je zitmeubel bieden we je ook de unieke mogelijkheid tot het afsluiten van onze All-in Care garantie voor banken, fauteuils en stoelen met bekleding van textiel, leder en lederlook (skai). All-in Care is een full-service zitgarantie met een looptijd van 5 jaar en biedt je extra vlekbescherming en professionele hulp bij problemen en kosteloos herstel zonder voorrijkosten. Zodat je 5 jaar lang onbezorgd kunt genieten van je nieuwe bankstel, hoekbank, fauteuils en/of eetkamerstoelen.

Onderhoud
Als je nieuwe meubels koopt, dan wil je deze natuurlijk ook in goede staat houden. Met name de intensiever gebruikte zitmeubelen en tafels krijgen soms veel te verduren.Voor elk materiaal en elke afwerking zijn er dan ook speciale onderhoudsproducten verkrijgbaar. Dit geldt zowel voor de meubelstof of leren bekleding van je nieuwe hoekbank als voor de nieuwe houten tafel met stoelen. De meest gangbare verzorgingsproducten zijn natuurlijk gewoon in onze woonwinkels verkrijgbaar en we vertellen je hier graag meer over.

Voor meer informatie kun je ook ons onderhoudsmagazine raadplegen dat tevens bij uw aankoop wordt meegegeven.