Toggle Nav

Mills hoekbank

Mills hoekbank

2,5 zits arm links + grote hoek + 2 zits arm rechts, uitgevoerd in microleder bull 28-cognac met bies in microleder bull 28-cognac, HR-schuim in de zitting en zwarte houten poot type UNS (15 cm).
€ 2.114,00

Levertijd: 20 werkdagen of meer

Bestellen / Informatie

Naam*
E-mailadres*
Telefoonnummer*
Plaatsnaam*
Winkel in de buurt:
Vragen
Bekijk alle eigenschappen

Deze collectie vind je bij

Barendrecht - Henders & Hazel
Barendrecht - Hoogenboezem
Breda - Henders & Hazel
Breda - Hoogenboezem
Breda - Profijt Meubel
Den Bosch - Hoogenboezem
Den Haag - Hoogenboezem
Rotterdam - Hoogenboezem
Spijkenisse - Henders & Hazel

Hoekbank Mills met zijn cadillac rug is een trendy hoekbank met een super royaal zitcomfort! Er zijn vele modellen van deze leuke bank te kiezen. Zo kan je kiezen voor een ander formaat hoekbank, maar ook voor een vaste 2-zitsbank , 2,5 zitsbank of 3-zitsbank of voor een stoere fauteuil! Er zijn ongelooflijk veel stoffen van onze collectie en van de leverancier die je kunt kiezen op deze bank. Wil je liever leer? Geen probleem hier zijn ook veel mogelijkheden in! Ook het zitcomfort is zeer uitgebreid, standaard heb je variant 1 met Polyetherschuim 30 kg/m3 . Wil je een betere vulling dan kan je kiezen voor variant 2: HR 35 kg/m3 koudschuim (meerprijs) of voor variant 3: HR 35 kg/m3 + Visco 45 kg/m3 (meerprijs).

NaamMills
Artikelnummer10306599
KleurenAntraciet, Beige, Blauw, Bruin, Geel, Grijs, Groen, Naturel, Oranje, Paars, Rood, Roze, Taupe, Wit, Zwart
MerkenProfijtMeubel
Optiesmeer poottypen/kleuren, meer zitcomforts, meer kleuren
Hoogte84
Lengte/Diepte227
Breedte257
Zithoogte47
Zitdiepte53
Getoonde uitvoering2,5 zits arm links + grote hoek + 2 zits arm rechts, uitgevoerd in microleder bull 28-cognac met bies in microleder bull 28-cognac, HR-schuim in de zitting en zwarte houten poot type UNS (15 cm).

CBW-garantie
Hoogenboezem is lid van de Centrale Branchevereniging Wonen (CBW) en dat biedt vele voordelen, maar vooral meer zekerheid. Wij zijn CBW-erkend en hanteren algemene voorwaarden die je als consument extra goed beschermen en die in samenwerking met de Consumentenbond zijn opgesteld:

√   Aanbetalingsgarantie
√   2 jaar volledige productgarantie
√   Onpartijdige klachtenafhandeling

All-in Care garantie
Bij aankoop van je zitmeubel bieden we je ook de unieke mogelijkheid tot het afsluiten van onze All-in Care garantie voor banken, fauteuils en stoelen met bekleding van textiel, leder en lederlook (skai). All-in Care is een full-service zitgarantie met een looptijd van 5 jaar en biedt je extra vlekbescherming en professionele hulp bij problemen en kosteloos herstel zonder voorrijkosten. Zodat je 5 jaar lang onbezorgd kunt genieten van je nieuwe bankstel, hoekbank, fauteuils en/of eetkamerstoelen.

Onderhoud
Als je nieuwe meubels koopt, dan wil je deze natuurlijk ook in goede staat houden. Met name de intensiever gebruikte zitmeubelen en tafels krijgen soms veel te verduren.Voor elk materiaal en elke afwerking zijn er dan ook speciale onderhoudsproducten verkrijgbaar. Dit geldt zowel voor de meubelstof of leren bekleding van je nieuwe hoekbank als voor de nieuwe houten tafel met stoelen. De meest gangbare verzorgingsproducten zijn natuurlijk gewoon in onze woonwinkels verkrijgbaar en we vertellen je hier graag meer over.

Voor meer informatie kun je ook ons onderhoudsmagazine raadplegen dat tevens bij uw aankoop wordt meegegeven.