Milroy hoekbank

Milroy hoekbank

2,5 zits arm links + hoek met eiland rechts, uitgevoerd in stof luca 158-niagara met vlindernaad, HR-schuim in combinatie met polyether in de ziting, rugcomfort soft en zwarte houten poten, type HF2 (hoogte 18 cm).
€ 1.224,00

Levertijd: 20 werkdagen of meer

Bestellen / Informatie

Naam*
E-mailadres*
Telefoonnummer*
Plaatsnaam*
Winkel in de buurt:
Vragen
Bekijk alle eigenschappen

Deze collectie vind je bij

Barendrecht - Henders & Hazel
Barendrecht - Hoogenboezem
Breda - Henders & Hazel
Breda - Hoogenboezem
Breda - Profijt Meubel
Den Bosch - Hoogenboezem
Den Haag - Hoogenboezem
Rotterdam - Hoogenboezem
Spijkenisse - Henders & Hazel

Model Milroy past door zijn mooie belijning in vele interieurstijlen. Voor de uitvoering heb je de keuze uit een breed scala aan kleuren en stoffen, diverse zit- en rugcomforts en diverse pootmogelijkheden. Kijk voor de verschillende opties in het bijgevoegde document of kom langs in één van onze woonwinkels waar onze deskundige verkoopadviseurs je graag verder helpen. Naast de getoonde hoekbank is model Milroy ook leverbaar in de loveseat, 2-zitsbank, 2,5-zitsbank, 3-zitsbank, 3,5-zitsbank of in een andere hoekopstelling.

NaamMilroy
Artikelnummer10267898
KleurenAntraciet, Beige, Blauw, Bruin, Geel, Grijs, Groen, Naturel, Oranje, Paars, Rood, Roze, Taupe, Wit, Zwart
MerkenProfijtMeubel
Optiesverstelbare hoofdsteun
Hoogte86
Lengte/Diepte223
Breedte272
Getoonde uitvoering2,5 zits arm links + hoek met eiland rechts, uitgevoerd in stof luca 158-niagara met vlindernaad, HR-schuim in combinatie met polyether in de ziting, rugcomfort soft en zwarte houten poten, type HF2 (hoogte 18 cm).

CBW-garantie
Hoogenboezem is lid van de Centrale Branchevereniging Wonen (CBW) en dat biedt vele voordelen, maar vooral meer zekerheid. Wij zijn CBW-erkend en hanteren algemene voorwaarden die je als consument extra goed beschermen en die in samenwerking met de Consumentenbond zijn opgesteld:

√   Aanbetalingsgarantie
√   2 jaar volledige productgarantie
√   Onpartijdige klachtenafhandeling

All-in Care garantie
Bij aankoop van je zitmeubel bieden we je ook de unieke mogelijkheid tot het afsluiten van onze All-in Care garantie voor banken, fauteuils en stoelen met bekleding van textiel, leder en lederlook (skai). All-in Care is een full-service zitgarantie met een looptijd van 5 jaar en biedt je extra vlekbescherming en professionele hulp bij problemen en kosteloos herstel zonder voorrijkosten. Zodat je 5 jaar lang onbezorgd kunt genieten van je nieuwe bankstel, hoekbank, fauteuils en/of eetkamerstoelen.

Onderhoud
Als je nieuwe meubels koopt, dan wil je deze natuurlijk ook in goede staat houden. Met name de intensiever gebruikte zitmeubelen en tafels krijgen soms veel te verduren.Voor elk materiaal en elke afwerking zijn er dan ook speciale onderhoudsproducten verkrijgbaar. Dit geldt zowel voor de meubelstof of leren bekleding van je nieuwe hoekbank als voor de nieuwe houten tafel met stoelen. De meest gangbare verzorgingsproducten zijn natuurlijk gewoon in onze woonwinkels verkrijgbaar en we vertellen je hier graag meer over.

Voor meer informatie kun je ook ons onderhoudsmagazine raadplegen dat tevens bij uw aankoop wordt meegegeven.