Toggle Nav

Minde armstoel

Minde armstoel

Uitgevoerd in stof aurora copper met zwart metalen onderstel met auto return functie. OP=OP | Maximale belastbaarheid 100 kg.
€ 159,95

Levertijd: 20 werkdagen of meer

Bestellen / Informatie

Naam*
E-mailadres*
Telefoonnummer*
Plaatsnaam*
Winkel in de buurt:
Vragen
Bekijk alle eigenschappen

Deze collectie vind je bij

Barendrecht - Henders & Hazel
Barendrecht - Hoogenboezem
Breda - Henders & Hazel
Breda - Hoogenboezem
Breda - Profijt Meubel
Den Bosch - Hoogenboezem
Den Haag - Hoogenboezem
Rotterdam - Hoogenboezem
Spijkenisse - Henders & Hazel

Armstoel Minde van Profijt Meubel is een stoel met een handige terugdraaifunctie en uitgevoerd met een mooie zwarte metalen poot en een comfortabele kuipzitting. De stoel heeft een comfortabele zit en is in drie actuele kleuren verkrijgbaar namelijk antraciet, hunter en copper. De stoel heeft een mooie luxe en lekker aanvoelende velours-stof. Standaard is deze armstoel voorzien van een bies in dezelfde kleur als de gehele stoel. Dit geeft de stoel een eigen karakter.

NaamMinde
Artikelnummer10337224
KleurenGroen, Oranje, Zwart
MerkenProfijtMeubel
Optiesmeer kleuren
Hoogte86
Lengte/Diepte60
Breedte60
Zithoogte45
Zitdiepte49
Getoonde uitvoeringUitgevoerd in stof aurora copper met zwart metalen onderstel met auto return functie. OP=OP | Maximale belastbaarheid 100 kg.

CBW-garantie
Hoogenboezem is lid van de Centrale Branchevereniging Wonen (CBW) en dat biedt vele voordelen, maar vooral meer zekerheid. Wij zijn CBW-erkend en hanteren algemene voorwaarden die je als consument extra goed beschermen en die in samenwerking met de Consumentenbond zijn opgesteld:

√   Aanbetalingsgarantie
√   2 jaar volledige productgarantie
√   Onpartijdige klachtenafhandeling

All-in Care garantie
Bij aankoop van je zitmeubel bieden we je ook de unieke mogelijkheid tot het afsluiten van onze All-in Care garantie voor banken, fauteuils en stoelen met bekleding van textiel, leder en lederlook (skai). All-in Care is een full-service zitgarantie met een looptijd van 5 jaar en biedt je extra vlekbescherming en professionele hulp bij problemen en kosteloos herstel zonder voorrijkosten. Zodat je 5 jaar lang onbezorgd kunt genieten van je nieuwe bankstel, hoekbank, fauteuils en/of eetkamerstoelen.

Onderhoud
Als je nieuwe meubels koopt, dan wil je deze natuurlijk ook in goede staat houden. Met name de intensiever gebruikte zitmeubelen en tafels krijgen soms veel te verduren.Voor elk materiaal en elke afwerking zijn er dan ook speciale onderhoudsproducten verkrijgbaar. Dit geldt zowel voor de meubelstof of leren bekleding van je nieuwe hoekbank als voor de nieuwe houten tafel met stoelen. De meest gangbare verzorgingsproducten zijn natuurlijk gewoon in onze woonwinkels verkrijgbaar en we vertellen je hier graag meer over.

Voor meer informatie kun je ook ons onderhoudsmagazine raadplegen dat tevens bij uw aankoop wordt meegegeven.