Mintoro eetstoel

Mintoro eetstoel

Uitgevoerd in stof valentina 516-charcoal met handgreep, 1 verticale naad op de rug en zwarte kunststof parketwieltjes. | De maximale belastbaarheid van de eetstoel is 120 kilo.
€ 109,00

Levertijd: 20 werkdagen of meer

Bestellen

Naam*
E-mailadres*
Telefoonnummer*
Plaatsnaam*
Winkel in de buurt:
Vragen
Bekijk alle eigenschappen

Deze collectie vind je bij

Barendrecht - Henders & Hazel
Barendrecht - Hoogenboezem
Breda - Henders & Hazel
Breda - Hoogenboezem
Breda - Profijt Meubel
Den Bosch - Hoogenboezem
Den Haag - Hoogenboezem
Rotterdam - Hoogenboezem
Spijkenisse - Henders & Hazel

Eetstoel Mintoro is een moderne eetstoel met ontelbaar veel mogelijkheden. Er zijn verschillende uitvoeringen van de rug te kiezen, namelijk; een uitvoering met een gladde rug, 1 verticale naad in de rug, meerdere verticale naden in de rug en een ruitstiksel in de rug. Door de wielen is de stoel makkelijk te verplaatsen. De eetstoel kan tegen een geringe meerprijs geleverd worden met een handgreep op de rug. Er is ook een eetbank te kiezen en ook deze is er in verschillende varanten en maten namelijk 130 cm, 150 cm of 170 cm en voorzien van een comfortabele rugleuning. De eetbank is ook voorzien van wielen en kan tegen meerprijs voorzien worden van twee handige handgrepen op de rug. Er zijn vele stoffen en ledersoorten uit het Profijt Meubel stoffen- en lederconcept verkrijgbaar voor deze eetstoelen en/of eetbank. Kom dus snel eens kijken!

NaamMintoro
Artikelnummer10281616
KleurenAntraciet, Beige, Blauw, Bruin, Geel, Grijs, Groen, Naturel, Oranje, Paars, Rood, Roze, Taupe, Wit, Zwart
MerkenProfijtMeubel
Optiesmet wielen
Hoogte96
Lengte/Diepte63
Breedte52
Getoonde uitvoeringUitgevoerd in stof valentina 516-charcoal met handgreep, 1 verticale naad op de rug en zwarte kunststof parketwieltjes. | De maximale belastbaarheid van de eetstoel is 120 kilo.

CBW-garantie
Hoogenboezem is lid van de Centrale Branchevereniging Wonen (CBW) en dat biedt vele voordelen, maar vooral meer zekerheid. Wij zijn CBW-erkend en hanteren algemene voorwaarden die je als consument extra goed beschermen en die in samenwerking met de Consumentenbond zijn opgesteld:

√   Aanbetalingsgarantie
√   2 jaar volledige productgarantie
√   Onpartijdige klachtenafhandeling

All-in Care garantie
Bij aankoop van je zitmeubel bieden we je ook de unieke mogelijkheid tot het afsluiten van onze All-in Care garantie voor banken, fauteuils en stoelen met bekleding van textiel, leder en lederlook (skai). All-in Care is een full-service zitgarantie met een looptijd van 5 jaar en biedt je extra vlekbescherming en professionele hulp bij problemen en kosteloos herstel zonder voorrijkosten. Zodat je 5 jaar lang onbezorgd kunt genieten van je nieuwe bankstel, hoekbank, fauteuils en/of eetkamerstoelen.

Onderhoud
Als je nieuwe meubels koopt, dan wil je deze natuurlijk ook in goede staat houden. Met name de intensiever gebruikte zitmeubelen en tafels krijgen soms veel te verduren.Voor elk materiaal en elke afwerking zijn er dan ook speciale onderhoudsproducten verkrijgbaar. Dit geldt zowel voor de meubelstof of leren bekleding van je nieuwe hoekbank als voor de nieuwe houten tafel met stoelen in lederlook. De meest gangbare verzorgingsproducten zijn natuurlijk gewoon in onze woonwinkels verkrijgbaar en we vertellen je hier graag meer over.