Zoek: 

Modus 1-zits-fauteuil

Profijt Meubel 00 Arm a, vlindernaad, pocketvering, hf2 zwart

Meer afbeeldingen

Modus 1-zits-fauteuil

Uitgevoerd in stof mine 156-hunter met arm type A, vlindernaad, pocketvering i.c.m. HR-schuim in de zitting en zwarte houten poten (hoogte 7 cm). |Exclusief sierkussens, deze kunnen los bijbesteld worden. ...
   

€ 399,00

VoorraadstatusOp bestelling

Levertijd20 werkdagen of meer

Bekijk alle eigenschappen

Deze collectie vind je in

Reserveren mogelijk in

Hoogenboezem service

Scherpste prijs

Gratis interieuradvies

Eigen bezorgservice

Inclusief CBW garantie

Zondag geopend

Omschrijving

De royaal vormgegeven en comfortabele Modus collectie past dankzij zijn eigentijdse belijning in diverse interieurstijlen. Binnen de collectie is de Modus fauteuil, loveseat, 2-zitsbank, 2,5-zitsbank, 3-zitsbank en de hoekbank verkrijgbaar. De elementen worden voorzien van uitneembare zitkussens en keerbare rugkussens. Standaard worden de elementen uitgevoerd met houten poten, waarbij u de keuze heeft uit twee hoogten en elf kleuren. Voor de uitvoering van de getoonde fauteuil heeft u de keuze uit een breed scala een kleuren en stoffen uit het Profijt Meubel stoffenconcept. Tevens kunt u kiezen uit twee verschillende modellen armleuningen en diverse zitcomforts. Standaard wordt de fauteuil voorzien van een sierlijke vlindernaad. Daarnaast is het mogelijk om te kiezen voor een strakke bies in dezelfde kleur of in een contrastkleur. Voor alle mogelijkheden, diverse opstellingen en uitvoeringen verwijzen wij u graag naar het bijgevoegde document.

Eigenschappen

Naam Modus
Artikelnummer 10110574
Kleur mogelijkheden antraciet, Beige, Blauw, bruin, geel, grijs, Groen, naturel, oranje, paars, Rood, roze, taupe, Wit, Zwart
Merk ProfijtMeubel
Hoogte 88
Lengte/Diepte 94
Breedte 94
Zithoogte 46
Zitdiepte 59
Getoonde uitvoering Uitgevoerd in stof mine 156-hunter met arm type A, vlindernaad, pocketvering i.c.m. HR-schuim in de zitting en zwarte houten poten (hoogte 7 cm). |Exclusief sierkussens, deze kunnen los bijbesteld worden.
Extra opties vaste hoofdsteun

CBW-garantie
Hoogenboezem is lid van de Centrale Branchevereniging Wonen (CBW) en dat biedt vele voordelen, maar vooral meer zekerheid. Wij zijn CBW-erkend en hanteren algemene voorwaarden die je als consument extra goed beschermen en die in samenwerking met de Consumentenbond zijn opgesteld:

√   Aanbetalingsgarantie
√   2 jaar volledige productgarantie
√   Onpartijdige klachtenafhandeling

All-in Care garantie
Bij aankoop van je zitmeubel bieden we je ook de unieke mogelijkheid tot het afsluiten van onze All-in Care garantie voor banken, fauteuils en stoelen met bekleding van textiel, leder en lederlook (skai). All-in Care is een full-service zitgarantie met een looptijd van 5 jaar en biedt je extra vlekbescherming en professionele hulp bij problemen en kosteloos herstel zonder voorrijkosten. Zodat je 5 jaar lang onbezorgd kunt genieten van je nieuwe bankstel, hoekbank, fauteuils en/of eetkamerstoelen.

Onderhoud
Als je nieuwe meubels koopt, dan wil je deze natuurlijk ook in goede staat houden. Met name de intensiever gebruikte zitmeubelen en tafels krijgen soms veel te verduren.Voor elk materiaal en elke afwerking zijn er dan ook speciale onderhoudsproducten verkrijgbaar. Dit geldt zowel voor de meubelstof of leren bekleding van je nieuwe hoekbank als voor de nieuwe houten tafel met stoelen in lederlook. De meest gangbare verzorgingsproducten zijn natuurlijk gewoon in onze woonwinkels verkrijgbaar en we vertellen je hier graag meer over.

Modus

EUR

€ 399,00

0