Modus hoekbank

Modus hoekbank

2,5 zits arm links + hoek met eiland rechts, uitgevoerd in stof bergamo 92-grey met arm type B, vlindernaad, bonell + HR-schuim in de zitting, en silliconen in de rug en zwarte houten poten (type HF1, 5 cm).
€ 1.289,00

Levertijd: 20 werkdagen of meer

Bestellen / Informatie

Naam*
E-mailadres*
Telefoonnummer*
Plaatsnaam*
Winkel in de buurt:
Vragen
Bekijk alle eigenschappen

Deze collectie vind je bij

Barendrecht - Henders & Hazel
Barendrecht - Hoogenboezem
Breda - Henders & Hazel
Breda - Hoogenboezem
Breda - Profijt Meubel
Den Bosch - Hoogenboezem
Den Haag - Hoogenboezem
Rotterdam - Hoogenboezem
Spijkenisse - Henders & Hazel

Model Modus is royaal vormgegeven en past dankzij zijn eigentijdse belijning in diverse interieurstijlen. Model Modus is verkrijgbaar als fauteuil, loveseat, 2-zitsbank, 2,5-zitsbank, 3-zitsbank en de hoekbank in diverse opstellingen en uitvoeringen. De elementen worden voorzien van uitneembare zitkussens en keerbare rugkussens. Standaard worden de elementen uitgevoerd met houten poten, waarbij u de keuze heeft uit twee hoogten en elf kleuren. Voor de uitvoering van de getoonde hoekbank heeft u de keuze uit een breed scala een kleuren en stoffen uit het ProfijtMeubel stoffenconcept. Tevens kunt u kiezen uit twee verschillende modellen armleuningen en diverse zitcomforts. Standaard wordt de hoekbank voorzien van een sierlijke vlindernaad. Daarnaast is het mogelijk om te kiezen voor een strakke bies in dezelfde kleur of in een contrastkleur. Voor alle mogelijkheden, diverse opstellingen en uitvoeringen verwijzen wij u graag naar het bijgevoegde document.

NaamModus
Artikelnummer10258709
KleurenAntraciet, Beige, Blauw, Bruin, Geel, Grijs, Groen, Naturel, Oranje, Paars, Rood, Roze, Taupe, Wit, Zwart
MerkenProfijtMeubel
Optiesvaste hoofdsteun
Hoogte86
Lengte/Diepte229
Breedte271
Getoonde uitvoering2,5 zits arm links + hoek met eiland rechts, uitgevoerd in stof bergamo 92-grey met arm type B, vlindernaad, bonell + HR-schuim in de zitting, en silliconen in de rug en zwarte houten poten (type HF1, 5 cm).

CBW-garantie
Hoogenboezem is lid van de Centrale Branchevereniging Wonen (CBW) en dat biedt vele voordelen, maar vooral meer zekerheid. Wij zijn CBW-erkend en hanteren algemene voorwaarden die je als consument extra goed beschermen en die in samenwerking met de Consumentenbond zijn opgesteld:

√   Aanbetalingsgarantie
√   2 jaar volledige productgarantie
√   Onpartijdige klachtenafhandeling

All-in Care garantie
Bij aankoop van je zitmeubel bieden we je ook de unieke mogelijkheid tot het afsluiten van onze All-in Care garantie voor banken, fauteuils en stoelen met bekleding van textiel, leder en lederlook (skai). All-in Care is een full-service zitgarantie met een looptijd van 5 jaar en biedt je extra vlekbescherming en professionele hulp bij problemen en kosteloos herstel zonder voorrijkosten. Zodat je 5 jaar lang onbezorgd kunt genieten van je nieuwe bankstel, hoekbank, fauteuils en/of eetkamerstoelen.

Onderhoud
Als je nieuwe meubels koopt, dan wil je deze natuurlijk ook in goede staat houden. Met name de intensiever gebruikte zitmeubelen en tafels krijgen soms veel te verduren.Voor elk materiaal en elke afwerking zijn er dan ook speciale onderhoudsproducten verkrijgbaar. Dit geldt zowel voor de meubelstof of leren bekleding van je nieuwe hoekbank als voor de nieuwe houten tafel met stoelen. De meest gangbare verzorgingsproducten zijn natuurlijk gewoon in onze woonwinkels verkrijgbaar en we vertellen je hier graag meer over.

Voor meer informatie kun je ook ons onderhoudsmagazine raadplegen dat tevens bij uw aankoop wordt meegegeven.