Toggle Nav

Moneva relaxfauteuil

Moneva relaxfauteuil

Uitgevoerd in stof chronotex 3093-grafiet met verstelbare rugleuning d.m.v. gasveer, armschaal beukenhout zwart en zwarte 5-teensvoet (voet A, model OSS).| maximale belastbaarheid 120 kg
€ 579,00

Levertijd: 20 werkdagen of meer

Bestellen / Informatie

Naam*
E-mailadres*
Telefoonnummer*
Plaatsnaam*
Winkel in de buurt:
Vragen
Bekijk alle eigenschappen

Deze collectie vind je bij

Barendrecht - Henders & Hazel
Barendrecht - Hoogenboezem
Breda - Henders & Hazel
Breda - Hoogenboezem
Breda - Profijt Meubel
Den Bosch - Hoogenboezem
Den Haag - Hoogenboezem
Rotterdam - Hoogenboezem
Spijkenisse - Henders & Hazel

De MOneva relaxfauteuil van Profijt Meubel is elegant en stijlvol voor een hele leuke prijs. Zoals afgebeeld is de stoel uitgevoerd in stof chronotex 3039-grafiet met zwart gelakte beukenhouten armschaal en zwarte 5-teensvoet. Zoek je een andere stof of leersoort dan is dit uiteraard ook mogelijk. Wij hebben een uitgebreide stoffencolectie waaruit je kan kiezen met grof geweven stoffen maar ook microvezels en diverse leersoorten. Wil je ook liever een andere armschaal? Ook deze kan worden uitgevoerd in diverse houtafwerkingen zoals beuken, eiken en notenhout maar ook in leer en stof. Als laatste kun je kiezen voor een 5-teensvoet in aluminium, zwart of chroom of een schijfvoet in metaal of diverse houtafwerkingen. Kom nu snel deze super leuke en mooie stoel bekijken en laat je overtuigen!

NaamMoneva
Artikelnummer10358587
KleurenAntraciet, Beige, Blauw, Bruin, Geel, Grijs, Groen, Naturel, Oranje, Paars, Rood, Roze, Taupe, Wit, Zwart
MerkenProfijtMeubel
Optieshoofdsteun verstelbaar, relax handverstelbaar, meer poottypen/kleuren, meer kleuren
Hoogte106
Lengte/Diepte80
Breedte74
Zithoogte48
Zitdiepte45
Getoonde uitvoeringUitgevoerd in stof chronotex 3093-grafiet met verstelbare rugleuning d.m.v. gasveer, armschaal beukenhout zwart en zwarte 5-teensvoet (voet A, model OSS).| maximale belastbaarheid 120 kg

CBW-garantie
Hoogenboezem is lid van de Centrale Branchevereniging Wonen (CBW) en dat biedt vele voordelen, maar vooral meer zekerheid. Wij zijn CBW-erkend en hanteren algemene voorwaarden die je als consument extra goed beschermen en die in samenwerking met de Consumentenbond zijn opgesteld:

√   Aanbetalingsgarantie
√   2 jaar volledige productgarantie
√   Onpartijdige klachtenafhandeling

All-in Care garantie
Bij aankoop van je zitmeubel bieden we je ook de unieke mogelijkheid tot het afsluiten van onze All-in Care garantie voor banken, fauteuils en stoelen met bekleding van textiel, leder en lederlook (skai). All-in Care is een full-service zitgarantie met een looptijd van 5 jaar en biedt je extra vlekbescherming en professionele hulp bij problemen en kosteloos herstel zonder voorrijkosten. Zodat je 5 jaar lang onbezorgd kunt genieten van je nieuwe bankstel, hoekbank, fauteuils en/of eetkamerstoelen.

Onderhoud
Als je nieuwe meubels koopt, dan wil je deze natuurlijk ook in goede staat houden. Met name de intensiever gebruikte zitmeubelen en tafels krijgen soms veel te verduren.Voor elk materiaal en elke afwerking zijn er dan ook speciale onderhoudsproducten verkrijgbaar. Dit geldt zowel voor de meubelstof of leren bekleding van je nieuwe hoekbank als voor de nieuwe houten tafel met stoelen. De meest gangbare verzorgingsproducten zijn natuurlijk gewoon in onze woonwinkels verkrijgbaar en we vertellen je hier graag meer over.

Voor meer informatie kun je ook ons onderhoudsmagazine raadplegen dat tevens bij uw aankoop wordt meegegeven.