Toggle Nav

Nebel eettafel

Nebel eettafel

Uitgevoerd met acacia houten blad met boomkant naturel mat gelakt en zwarte metalen spinpoot (80x40 mm). Bladdikte 40 mm massief. | Zelfmontage.
€ 649,00

Levertijd: 1-5 werkdagen

Reserveren

Naam*
Adres*
Postcode*
Plaatsnaam*
E-mailadres*
Telefoonnummer
Opmerkingen
Locatie*

Reserveer en informeer naar de prijs!
Dit product gaat uit onze collectie en staat in de winkel afgeprijsd met 25% korting of meer!

Deze collectie vind je bij

Barendrecht - Henders & Hazel
Barendrecht - Hoogenboezem
Breda - Henders & Hazel
Breda - Hoogenboezem
Breda - Profijt Meubel
Den Bosch - Hoogenboezem
Den Haag - Hoogenboezem
Rotterdam - Hoogenboezem
Spijkenisse - Henders & Hazel

Zoek je een stoere en robuuste tafel met een prachtig blad in boomstamvorm? Deze stoere robuuste tafel met massief acacia houten blad is leverbaar in verschillende afmetingen van 180cm tot 240cm. De metalen poten zijn afgewerkt met mat zwart poedercoat waardoor het een nog stoerdere tafel is. Het blad is van 4cm dik massief Acaciahout en heeft een organische boomkant waardoor ieder blad uniek is! Er is ook een bartafel op formaat 130x80cm van deze stoere mooie serie!

NaamNebel
Artikelnummer10306581
Kleuren
MerkenProfijtMeubel
Optiesboomstam blad
Hoogte77
Lengte/Diepte210
Breedte100
Getoonde uitvoeringUitgevoerd met acacia houten blad met boomkant naturel mat gelakt en zwarte metalen spinpoot (80x40 mm). Bladdikte 40 mm massief. | Zelfmontage.

CBW-garantie
Hoogenboezem is lid van de Centrale Branchevereniging Wonen (CBW) en dat biedt vele voordelen, maar vooral meer zekerheid. Wij zijn CBW-erkend en hanteren algemene voorwaarden die je als consument extra goed beschermen en die in samenwerking met de Consumentenbond zijn opgesteld:

√   Aanbetalingsgarantie
√   2 jaar volledige productgarantie
√   Onpartijdige klachtenafhandeling

All-in Care garantie
Bij aankoop van je zitmeubel bieden we je ook de unieke mogelijkheid tot het afsluiten van onze All-in Care garantie voor banken, fauteuils en stoelen met bekleding van textiel, leder en lederlook (skai). All-in Care is een full-service zitgarantie met een looptijd van 5 jaar en biedt je extra vlekbescherming en professionele hulp bij problemen en kosteloos herstel zonder voorrijkosten. Zodat je 5 jaar lang onbezorgd kunt genieten van je nieuwe bankstel, hoekbank, fauteuils en/of eetkamerstoelen.

Onderhoud
Als je nieuwe meubels koopt, dan wil je deze natuurlijk ook in goede staat houden. Met name de intensiever gebruikte zitmeubelen en tafels krijgen soms veel te verduren.Voor elk materiaal en elke afwerking zijn er dan ook speciale onderhoudsproducten verkrijgbaar. Dit geldt zowel voor de meubelstof of leren bekleding van je nieuwe hoekbank als voor de nieuwe houten tafel met stoelen. De meest gangbare verzorgingsproducten zijn natuurlijk gewoon in onze woonwinkels verkrijgbaar en we vertellen je hier graag meer over.

Voor meer informatie kun je ook ons onderhoudsmagazine raadplegen dat tevens bij uw aankoop wordt meegegeven.