Zoek: 

Nyborg hoekbank

10290255-10290256#nyborg-rvv.5.jpg

Meer afbeeldingen

Nyborg hoekbank

1,5 zits (70) al met relax + 1,5 zits (70) zonder armen + hoek klein afgeschuind + 2,5 zits arm rechts, uitgevoerd in stof montana 2927-grey, met arm A, voorregel, hoge rug, HR-schuim in de rug, pocketvering in de zit en zwarte metalen poten (2H4K). ...
   

€ 1.529,00

VoorraadstatusOp bestelling

Levertijd20 werkdagen of meer

Bekijk alle eigenschappen

Deze collectie vind je in

Reserveren mogelijk in

Hoogenboezem service

Scherpste prijs

Gratis interieuradvies

Eigen bezorgservice

Inclusief CBW garantie

Zondag geopend

Omschrijving

Hoekbank Nyborg van Profijt Meubel hoort bij een banken concept dat je helemaal naar wens kunt samenstellen! Maak een leuke hoekbank met een hoge of lage rug, kies je armleuning naar smaak en wens en maak je meubel desgewenst af met een electrische relax functie erin! Ook zijn er vele soorten stoffen in heel veel kleuren te kiezen. De zitting is standaard uitgevoerd met Topline vering i.c.m. HR-schuim. Je kan echter tegen een geringe meerprijs ook kiezen voor zitting met pocketvering i.c.m. HR-schuim. De Nyborg kan met een voorregel (plint) geleverd worden of als je dat juist niet wenst, zonder voorregel. Door het toevoegen van zo'n plint krijgt de bank een geheel ander gezicht. Kom deze leuke serie nu snel eens in onze winkels bekijken!

Eigenschappen

Naam Nyborg
Artikelnummer 10290255
Kleur mogelijkheden antraciet, Beige, Blauw, bruin, geel, grijs, Groen, naturel, oranje, paars, Rood, roze, taupe, Wit, Zwart
Merk ProfijtMeubel
Hoogte 88
Lengte/Diepte 250
Breedte 250
Zithoogte Nee
Zitdiepte Nee
Getoonde uitvoering 1,5 zits (70) al met relax + 1,5 zits (70) zonder armen + hoek klein afgeschuind + 2,5 zits arm rechts, uitgevoerd in stof montana 2927-grey, met arm A, voorregel, hoge rug, HR-schuim in de rug, pocketvering in de zit en zwarte metalen poten (2H4K).
Extra opties elektrisch verstelbaar, vaste hoofdsteun

CBW-garantie
Hoogenboezem is lid van de Centrale Branchevereniging Wonen (CBW) en dat biedt vele voordelen, maar vooral meer zekerheid. Wij zijn CBW-erkend en hanteren algemene voorwaarden die je als consument extra goed beschermen en die in samenwerking met de Consumentenbond zijn opgesteld:

√   Aanbetalingsgarantie
√   2 jaar volledige productgarantie
√   Onpartijdige klachtenafhandeling

All-in Care garantie
Bij aankoop van je zitmeubel bieden we je ook de unieke mogelijkheid tot het afsluiten van onze All-in Care garantie voor banken, fauteuils en stoelen met bekleding van textiel, leder en lederlook (skai). All-in Care is een full-service zitgarantie met een looptijd van 5 jaar en biedt je extra vlekbescherming en professionele hulp bij problemen en kosteloos herstel zonder voorrijkosten. Zodat je 5 jaar lang onbezorgd kunt genieten van je nieuwe bankstel, hoekbank, fauteuils en/of eetkamerstoelen.

Onderhoud
Als je nieuwe meubels koopt, dan wil je deze natuurlijk ook in goede staat houden. Met name de intensiever gebruikte zitmeubelen en tafels krijgen soms veel te verduren.Voor elk materiaal en elke afwerking zijn er dan ook speciale onderhoudsproducten verkrijgbaar. Dit geldt zowel voor de meubelstof of leren bekleding van je nieuwe hoekbank als voor de nieuwe houten tafel met stoelen in lederlook. De meest gangbare verzorgingsproducten zijn natuurlijk gewoon in onze woonwinkels verkrijgbaar en we vertellen je hier graag meer over.

Nyborg

EUR

€ 1.529,00

0