Toggle Nav

Orense eetstoel

Orense eetstoel

Uitgevoerd in stof jeep 66-graphite (stoffering type B) met zwart metalen frame (type 2) en parketwieltjes.| De maximale belastbaarheid van de eetstoel is 120 kg.
€ 169,95

Levertijd: 20 werkdagen of meer

Bestellen / Informatie

Naam*
E-mailadres*
Telefoonnummer*
Plaatsnaam*
Winkel in de buurt:
Vragen
Bekijk alle eigenschappen

Deze collectie vind je bij

Barendrecht - Henders & Hazel
Barendrecht - Hoogenboezem
Breda - Henders & Hazel
Breda - Hoogenboezem
Breda - Profijt Meubel
Den Bosch - Hoogenboezem
Den Haag - Hoogenboezem
Rotterdam - Hoogenboezem
Spijkenisse - Henders & Hazel

Stel je eigen stoel samen uit dit leuke stoelenconcept van onze Profijt Meubel collectie! Allereerst kun je kiezen uit een eetstoel, een armstoel of een eetbank. De eetbank is er zelfs in 4 maten! 130cm, 150cm, 170cm en 190cm. Daarnaast kies je uit vier verschillende type stofferingen van de rug namelijk horizontale stiknaden of een trendy ruitstiksel , twee verticale banen met een in het midden een ruitstiksel op de rug of een actuele retro rug. Voor het zwart metalen frame heb je ook weer 4 verschillende mogelijkheden ; een sledepoot, een handige parketwiel of een skatewiel. Deze serie is verkrijgbaar in een van de vele kleuren uit ons Profijt Meubel stof-en lederconcept.

NaamOrense
Artikelnummer10321733
KleurenAntraciet, Beige, Blauw, Bruin, Geel, Grijs, Groen, Naturel, Oranje, Paars, Rood, Roze, Taupe, Wit, Zwart
MerkenProfijtMeubel
Optiesmeer kleuren, meer poottypen/kleuren, met wielen
Hoogte89
Lengte/Diepte65
Breedte52
Zithoogte43
Zitdiepte52
Getoonde uitvoeringUitgevoerd in stof jeep 66-graphite (stoffering type B) met zwart metalen frame (type 2) en parketwieltjes.| De maximale belastbaarheid van de eetstoel is 120 kg.

CBW-garantie
Hoogenboezem is lid van de Centrale Branchevereniging Wonen (CBW) en dat biedt vele voordelen, maar vooral meer zekerheid. Wij zijn CBW-erkend en hanteren algemene voorwaarden die je als consument extra goed beschermen en die in samenwerking met de Consumentenbond zijn opgesteld:

√   Aanbetalingsgarantie
√   2 jaar volledige productgarantie
√   Onpartijdige klachtenafhandeling

All-in Care garantie
Bij aankoop van je zitmeubel bieden we je ook de unieke mogelijkheid tot het afsluiten van onze All-in Care garantie voor banken, fauteuils en stoelen met bekleding van textiel, leder en lederlook (skai). All-in Care is een full-service zitgarantie met een looptijd van 5 jaar en biedt je extra vlekbescherming en professionele hulp bij problemen en kosteloos herstel zonder voorrijkosten. Zodat je 5 jaar lang onbezorgd kunt genieten van je nieuwe bankstel, hoekbank, fauteuils en/of eetkamerstoelen.

Onderhoud
Als je nieuwe meubels koopt, dan wil je deze natuurlijk ook in goede staat houden. Met name de intensiever gebruikte zitmeubelen en tafels krijgen soms veel te verduren.Voor elk materiaal en elke afwerking zijn er dan ook speciale onderhoudsproducten verkrijgbaar. Dit geldt zowel voor de meubelstof of leren bekleding van je nieuwe hoekbank als voor de nieuwe houten tafel met stoelen. De meest gangbare verzorgingsproducten zijn natuurlijk gewoon in onze woonwinkels verkrijgbaar en we vertellen je hier graag meer over.

Voor meer informatie kun je ook ons onderhoudsmagazine raadplegen dat tevens bij uw aankoop wordt meegegeven.