Toggle Nav

Orneta eetstoel

Orneta eetstoel

Uitgevoerd in stof rawhide cognac met ruitstiksels en een metalen buizenframe in gun metal. | maximale belastbaarheid 100 kg | OP=OP
€ 79,95

Levertijd: 20 werkdagen of meer

Bestellen / Informatie

Naam*
E-mailadres*
Telefoonnummer*
Plaatsnaam*
Winkel in de buurt:
Vragen
Bekijk alle eigenschappen

Deze collectie vind je bij

Barendrecht - Henders & Hazel
Barendrecht - Hoogenboezem
Breda - Henders & Hazel
Breda - Hoogenboezem
Breda - Profijt Meubel
Den Bosch - Hoogenboezem
Den Haag - Hoogenboezem
Rotterdam - Hoogenboezem
Spijkenisse - Henders & Hazel

De eetstoel Orneta is helemaal van nu met zijn opvallende ruitstiksel en zwart metalen frame. Er zijn drie leuke kleuren namelijk groen, grijs en cognac waardoor je leuke combinaties kan maken of een rustig beeld met 1 kleur. De stoel staat in ieder geval erg leuk in vele stijlen van landelijk tot modern en industrieel. Deze stoel uit de Profijt Meubel collectie kan je goed combineren met een eettafelserie en bijpassende salontafels en hoektafels. Eindeloos variëren dus. Onze tafels zijn verkrijgbaar in diverse afmetingen, kleuren en stijlen. Je hebt volop keuze. Verder kan je ook kiezen uit vele woonprogramma's. Hier geldt ook dat je kan kiezen uit vele kleuren, houtsoorten, stijlen en afmetingen.

NaamOrneta
Artikelnummer10321757
KleurenAntraciet, Groen, Oranje
MerkenProfijtMeubel
Optiesmeer kleuren
Hoogte87
Lengte/Diepte55
Breedte50
Zithoogte42
Zitdiepte49
Getoonde uitvoeringUitgevoerd in stof rawhide cognac met ruitstiksels en een metalen buizenframe in gun metal. | maximale belastbaarheid 100 kg | OP=OP

CBW-garantie
Hoogenboezem is lid van de Centrale Branchevereniging Wonen (CBW) en dat biedt vele voordelen, maar vooral meer zekerheid. Wij zijn CBW-erkend en hanteren algemene voorwaarden die je als consument extra goed beschermen en die in samenwerking met de Consumentenbond zijn opgesteld:

√   Aanbetalingsgarantie
√   2 jaar volledige productgarantie
√   Onpartijdige klachtenafhandeling

All-in Care garantie
Bij aankoop van je zitmeubel bieden we je ook de unieke mogelijkheid tot het afsluiten van onze All-in Care garantie voor banken, fauteuils en stoelen met bekleding van textiel, leder en lederlook (skai). All-in Care is een full-service zitgarantie met een looptijd van 5 jaar en biedt je extra vlekbescherming en professionele hulp bij problemen en kosteloos herstel zonder voorrijkosten. Zodat je 5 jaar lang onbezorgd kunt genieten van je nieuwe bankstel, hoekbank, fauteuils en/of eetkamerstoelen.

Onderhoud
Als je nieuwe meubels koopt, dan wil je deze natuurlijk ook in goede staat houden. Met name de intensiever gebruikte zitmeubelen en tafels krijgen soms veel te verduren.Voor elk materiaal en elke afwerking zijn er dan ook speciale onderhoudsproducten verkrijgbaar. Dit geldt zowel voor de meubelstof of leren bekleding van je nieuwe hoekbank als voor de nieuwe houten tafel met stoelen. De meest gangbare verzorgingsproducten zijn natuurlijk gewoon in onze woonwinkels verkrijgbaar en we vertellen je hier graag meer over.

Voor meer informatie kun je ook ons onderhoudsmagazine raadplegen dat tevens bij uw aankoop wordt meegegeven.