Zoek: 

Panola 2,5-zitsbank

Panola 2,5-zitsbank ProfijtMeubel

Meer afbeeldingen

Panola 2,5-zitsbank

Uitgevoerd in stof valentina 44-steel met vlindernaad, met arm A, met boxspring in de zitting, rugcomfort soft en metalen poten MF3 (12 cm) in kleur chroom.

...
   

Vanaf: € 599,00

VoorraadstatusOp bestelling

Levertijd20 werkdagen of meer

Bekijk alle eigenschappen

Deze collectie vind je in

Reserveren mogelijk in

Hoogenboezem service

Scherpste prijs

Gratis interieuradvies

Eigen bezorgservice

Inclusief CBW garantie

Zondag geopend

Omschrijving

Model Panola is geheel naar wens samen te stellen, waarbij je de keuze hebt uit vele luxe opties. Voor de uitvoering kun je kiezen uit drie verschillende armleuningen, een breed scala aan kleuren, stof- en ledersoorten, een normale naad of een vlindernaad. Daarnaast heb je de keuze uit maar liefst vier verschillende zitcomforts. Standaard wordt model Panola voorzien van een zitmat in combinatie met hoogwaardig polyether. Voor de poten zijn er twee hoogten: twaalf cm en vijftien cm, in metaal of in één van de twaalf houtkleuren. De poten kunnen zowel onder de armleuning als onder de romp geplaatst worden. Naast de getoonde 2,5-zitsbank is model Panola in vele opstellingen en elementen leverbaar. Voor alle mogelijkheden verwijzen wij je naar het bijgevoegde document. Tevens staan we voor je klaar om je te helpen bij het samenstellen van jouw ideale Panola!

Eigenschappen

Naam Panola
Artikelnummer 10256879
Kleur mogelijkheden antraciet, Beige, Blauw, bruin, geel, grijs, Groen, naturel, oranje, paars, Rood, roze, taupe, Wit, Zwart
Merk ProfijtMeubel
Hoogte 87
Lengte/Diepte 96
Breedte 182
Zithoogte Nee
Zitdiepte Nee
Getoonde uitvoering

Uitgevoerd in stof valentina 44-steel met vlindernaad, met arm A, met boxspring in de zitting, rugcomfort soft en metalen poten MF3 (12 cm) in kleur chroom.

Extra opties vaste hoofdsteun

CBW-garantie
Hoogenboezem is lid van de Centrale Branchevereniging Wonen (CBW) en dat biedt vele voordelen, maar vooral meer zekerheid. Wij zijn CBW-erkend en hanteren algemene voorwaarden die je als consument extra goed beschermen en die in samenwerking met de Consumentenbond zijn opgesteld:

√   Aanbetalingsgarantie
√   2 jaar volledige productgarantie
√   Onpartijdige klachtenafhandeling

All-in Care garantie
Bij aankoop van je zitmeubel bieden we je ook de unieke mogelijkheid tot het afsluiten van onze All-in Care garantie voor banken, fauteuils en stoelen met bekleding van textiel, leder en lederlook (skai). All-in Care is een full-service zitgarantie met een looptijd van 5 jaar en biedt je extra vlekbescherming en professionele hulp bij problemen en kosteloos herstel zonder voorrijkosten. Zodat je 5 jaar lang onbezorgd kunt genieten van je nieuwe bankstel, hoekbank, fauteuils en/of eetkamerstoelen.

Onderhoud
Als je nieuwe meubels koopt, dan wil je deze natuurlijk ook in goede staat houden. Met name de intensiever gebruikte zitmeubelen en tafels krijgen soms veel te verduren.Voor elk materiaal en elke afwerking zijn er dan ook speciale onderhoudsproducten verkrijgbaar. Dit geldt zowel voor de meubelstof of leren bekleding van je nieuwe hoekbank als voor de nieuwe houten tafel met stoelen in lederlook. De meest gangbare verzorgingsproducten zijn natuurlijk gewoon in onze woonwinkels verkrijgbaar en we vertellen je hier graag meer over.

Panola

EUR

€ 599,00

0