Toggle Nav

Panola 3-zitsbank

Panola 3-zitsbank

Uitgevoerd in stof valentina 44-steel met vlindernaad, met arm A, met boxspring in de zitting, rugcomfort soft en metalen poten MF3 (12 cm) in kleur chroom.
€ 1.094,00

Levertijd: 1-5 werkdagen

Reserveren

Naam*
Adres*
Postcode*
Plaatsnaam*
E-mailadres*
Telefoonnummer
Opmerkingen
Locatie*

Reserveer en informeer naar de prijs!
Dit product gaat uit onze collectie en staat in de winkel afgeprijsd met 25% korting of meer!

Deze collectie vind je bij

Barendrecht - Henders & Hazel
Barendrecht - Hoogenboezem
Breda - Henders & Hazel
Breda - Hoogenboezem
Breda - Profijt Meubel
Den Bosch - Hoogenboezem
Den Haag - Hoogenboezem
Rotterdam - Hoogenboezem
Spijkenisse - Henders & Hazel

Model Panola is geheel naar wens samen te stellen, waarbij je de keuze hebt uit vele luxe opties. Voor de uitvoering kun je kiezen uit drie verschillende armleuningen, een breed scala aan kleuren, stof- en ledersoorten, een normale naad of een vlindernaad. Daarnaast heb je de keuze uit maar liefst vier verschillende zitcomforts. Standaard wordt model Panola voorzien van een zitmat in combinatie met hoogwaardig polyether. Voor de poten zijn er twee hoogten: twaalf cm en vijftien cm, in metaal of in één van de twaalf houtkleuren. De poten kunnen zowel onder de armleuning als onder de romp geplaatst worden. Naast de getoonde 4-zitsbank is model Panola in vele opstellingen en elementen leverbaar. Voor alle mogelijkheden verwijzen wij je naar het bijgevoegde document. Tevens staan we voor je klaar om je te helpen bij het samenstellen van jouw ideale Panola!

NaamPanola
Artikelnummer10226609
KleurenAntraciet, Beige, Blauw, Bruin, Geel, Grijs, Groen, Naturel, Oranje, Paars, Rood, Roze, Taupe, Wit, Zwart
MerkenProfijtMeubel
Optiesvaste hoofdsteun
Hoogte87
Lengte/Diepte96
Breedte242
Zithoogte47
Zitdiepte58
Getoonde uitvoeringUitgevoerd in stof valentina 44-steel met vlindernaad, met arm A, met boxspring in de zitting, rugcomfort soft en metalen poten MF3 (12 cm) in kleur chroom.

CBW-garantie
Hoogenboezem is lid van de Centrale Branchevereniging Wonen (CBW) en dat biedt vele voordelen, maar vooral meer zekerheid. Wij zijn CBW-erkend en hanteren algemene voorwaarden die je als consument extra goed beschermen en die in samenwerking met de Consumentenbond zijn opgesteld:

√   Aanbetalingsgarantie
√   2 jaar volledige productgarantie
√   Onpartijdige klachtenafhandeling

All-in Care garantie
Bij aankoop van je zitmeubel bieden we je ook de unieke mogelijkheid tot het afsluiten van onze All-in Care garantie voor banken, fauteuils en stoelen met bekleding van textiel, leder en lederlook (skai). All-in Care is een full-service zitgarantie met een looptijd van 5 jaar en biedt je extra vlekbescherming en professionele hulp bij problemen en kosteloos herstel zonder voorrijkosten. Zodat je 5 jaar lang onbezorgd kunt genieten van je nieuwe bankstel, hoekbank, fauteuils en/of eetkamerstoelen.

Onderhoud
Als je nieuwe meubels koopt, dan wil je deze natuurlijk ook in goede staat houden. Met name de intensiever gebruikte zitmeubelen en tafels krijgen soms veel te verduren.Voor elk materiaal en elke afwerking zijn er dan ook speciale onderhoudsproducten verkrijgbaar. Dit geldt zowel voor de meubelstof of leren bekleding van je nieuwe hoekbank als voor de nieuwe houten tafel met stoelen. De meest gangbare verzorgingsproducten zijn natuurlijk gewoon in onze woonwinkels verkrijgbaar en we vertellen je hier graag meer over.

Voor meer informatie kun je ook ons onderhoudsmagazine raadplegen dat tevens bij uw aankoop wordt meegegeven.