Toggle Nav

Parson armstoel

Parson armstoel

Uitgevoerd in stof belfast 04-taupe met een mat zwart metalen poot met terugdraaimechanisme. | Zelfmontage. Maximale belastbaarheid 120 kg.
€ 119,95

Levertijd: 20 werkdagen of meer

Bestellen / Informatie

Naam*
E-mailadres*
Telefoonnummer*
Plaatsnaam*
Winkel in de buurt:
Vragen
Bekijk alle eigenschappen

Deze collectie vind je bij

Barendrecht - Henders & Hazel
Barendrecht - Hoogenboezem
Breda - Henders & Hazel
Breda - Hoogenboezem
Breda - Profijt Meubel
Den Bosch - Hoogenboezem
Den Haag - Hoogenboezem
Rotterdam - Hoogenboezem
Spijkenisse - Henders & Hazel

Op zoek naar een trendy eetkamerstoel? De eetkamerstoel Parson van Profijt Meubel in de prachtige kleur taupe. Deze stijlvolle stoel is bekleed met een luxe gemêleerde weefstof, waardoor hij niet alleen comfortabel is, maar ook een moderne uitstraling heeft.De mat zwart metalen poot van de stoel heeft een handige terugdraaifunctie, wat het gemakkelijk maakt om in en uit de stoel te stappen. Met een armhoogte van 65 cm biedt de Parson eetkamerstoel de perfecte ondersteuning voor een ontspannen zithouding.De stoel is stevig en kan tot 120 kg worden belast, waardoor hij geschikt is voor verschillende gebruikers. Bovendien is de Parson verkrijgbaar in diverse kleuren, zodat je de perfecte match kunt vinden voor jouw eetkamer. Kies voor comfort, stijl en duurzaamheid met de eetkamerstoel Parson van Profijt Meubel.

NaamParson
Artikelnummer10428329
KleurenTaupe
MerkenProfijtMeubel
Optiesmeer kleuren
Hoogte90
Lengte/Diepte64
Breedte60
Zithoogte52
Zitdiepte42,5
Getoonde uitvoeringUitgevoerd in stof belfast 04-taupe met een mat zwart metalen poot met terugdraaimechanisme. | Zelfmontage. Maximale belastbaarheid 120 kg.

CBW-garantie
Hoogenboezem is lid van de Centrale Branchevereniging Wonen (CBW) en dat biedt vele voordelen, maar vooral meer zekerheid. Wij zijn CBW-erkend en hanteren algemene voorwaarden die je als consument extra goed beschermen en die in samenwerking met de Consumentenbond zijn opgesteld:

√   Aanbetalingsgarantie
√   2 jaar volledige productgarantie
√   Onpartijdige klachtenafhandeling

All-in Care garantie
Bij aankoop van je zitmeubel bieden we je ook de unieke mogelijkheid tot het afsluiten van onze All-in Care garantie voor banken, fauteuils en stoelen met bekleding van textiel, leder en lederlook (skai). All-in Care is een full-service zitgarantie met een looptijd van 5 jaar en biedt je extra vlekbescherming en professionele hulp bij problemen en kosteloos herstel zonder voorrijkosten. Zodat je 5 jaar lang onbezorgd kunt genieten van je nieuwe bankstel, hoekbank, fauteuils en/of eetkamerstoelen.

Onderhoud
Als je nieuwe meubels koopt, dan wil je deze natuurlijk ook in goede staat houden. Met name de intensiever gebruikte zitmeubelen en tafels krijgen soms veel te verduren.Voor elk materiaal en elke afwerking zijn er dan ook speciale onderhoudsproducten verkrijgbaar. Dit geldt zowel voor de meubelstof of leren bekleding van je nieuwe hoekbank als voor de nieuwe houten tafel met stoelen. De meest gangbare verzorgingsproducten zijn natuurlijk gewoon in onze woonwinkels verkrijgbaar en we vertellen je hier graag meer over.

Voor meer informatie kun je ook ons onderhoudsmagazine raadplegen dat tevens bij uw aankoop wordt meegegeven.