Toggle Nav

Passano relaxfauteuil

Passano relaxfauteuil

Large uitvoering, uitgevoerd in stof ocean 2650-light grey, verstelbare rugleuning en voetensteun d.m.v. gasveer, verstelbare hoofdsteun, rug B004 3 horizontale banen, arm A002 met armkussen, HR-schuim in de zitting en zwarte beukenhouten woodstar voet (voet D, model WSK).
€ 839,00

Levertijd: 20 werkdagen of meer

Bestellen / Informatie

Naam*
E-mailadres*
Telefoonnummer*
Plaatsnaam*
Winkel in de buurt:
Vragen
Bekijk alle eigenschappen

Deze collectie vind je bij

Barendrecht - Henders & Hazel
Barendrecht - Hoogenboezem
Breda - Henders & Hazel
Breda - Hoogenboezem
Breda - Profijt Meubel
Den Bosch - Hoogenboezem
Den Haag - Hoogenboezem
Rotterdam - Hoogenboezem
Spijkenisse - Henders & Hazel

Relaxfauteuil Passano van Profijt Meubel is een stoel die je helemaal zelf kan samenstellen! Zowel het comfort als de maten! Allereerst kun je de rug- en armleuning bepalen, daarnaast zijn alle fauteuils standaard voorzien van een manuele verstelbare rug-,hoofd- en voetensteun, met uitzondering van de sta-op fauteuil. De sta-op fauteuil is standaard voorzien van een 2 motorige sta-op functie. Op deze manier kan je makkelijker gaan zitten maar ook makkelijker opstaan uit de fauteuil dus dat is zeker een meerwaarde als je iets slechter ter been bent. Bij de overige fauteuils kan je tegen meerprijs kiezen voor een elektrische relaxfunctie die je wel of niet kan voorzien van een accu. Je kan kiezen uit 4 verschillende rugleuningen met verschillende stiksels. Daarna kies je een van de 4 armleuningen die mogelijk zijn. Bij de sta-op fauteuil krijg je standaard de doorlopende arm tot aan de grond. Bij deze serie draai-/ relaxfauteuils uit de Profijt Meubel collectie heb je keuze uit diverse onderstellen, namelijk een 5-teensvoet in metaal of in hout en een schijfvoet in diverse houtkleuren. De zitting is standaard voorzien van Topline vering i.c.m. HR-schuim, wil je een stevigere zitting? Kies dan voor een zitting van HR-schuim i.c.m. pocketveren. De Passano fauteuil is leverbaar in 4 maten, te weten Small, Medium, Large en Extra Large. Met deze keuze krijg je bijvoorbeeld verschillende zithoogtes. Zo is de Passano relaxfauteuil een stoel voor iedereen! Kom hem dus snel eens bekijken!

NaamPassano
Artikelnummer10330769
KleurenAntraciet, Beige, Blauw, Bruin, Geel, Grijs, Groen, Naturel, Oranje, Paars, Rood, Roze, Taupe, Wit, Zwart
MerkenProfijtMeubel
Optieselektrisch verstelbaar, sta-op functie, verstelbare hoofdsteun
Zithoogte48,5
Zitdiepte55,5
Getoonde uitvoeringLarge uitvoering, uitgevoerd in stof ocean 2650-light grey, verstelbare rugleuning en voetensteun d.m.v. gasveer, verstelbare hoofdsteun, rug B004 3 horizontale banen, arm A002 met armkussen, HR-schuim in de zitting en zwarte beukenhouten woodstar voet (voet D, model WSK).

CBW-garantie
Hoogenboezem is lid van de Centrale Branchevereniging Wonen (CBW) en dat biedt vele voordelen, maar vooral meer zekerheid. Wij zijn CBW-erkend en hanteren algemene voorwaarden die je als consument extra goed beschermen en die in samenwerking met de Consumentenbond zijn opgesteld:

√   Aanbetalingsgarantie
√   2 jaar volledige productgarantie
√   Onpartijdige klachtenafhandeling

All-in Care garantie
Bij aankoop van je zitmeubel bieden we je ook de unieke mogelijkheid tot het afsluiten van onze All-in Care garantie voor banken, fauteuils en stoelen met bekleding van textiel, leder en lederlook (skai). All-in Care is een full-service zitgarantie met een looptijd van 5 jaar en biedt je extra vlekbescherming en professionele hulp bij problemen en kosteloos herstel zonder voorrijkosten. Zodat je 5 jaar lang onbezorgd kunt genieten van je nieuwe bankstel, hoekbank, fauteuils en/of eetkamerstoelen.

Onderhoud
Als je nieuwe meubels koopt, dan wil je deze natuurlijk ook in goede staat houden. Met name de intensiever gebruikte zitmeubelen en tafels krijgen soms veel te verduren.Voor elk materiaal en elke afwerking zijn er dan ook speciale onderhoudsproducten verkrijgbaar. Dit geldt zowel voor de meubelstof of leren bekleding van je nieuwe hoekbank als voor de nieuwe houten tafel met stoelen. De meest gangbare verzorgingsproducten zijn natuurlijk gewoon in onze woonwinkels verkrijgbaar en we vertellen je hier graag meer over.

Voor meer informatie kun je ook ons onderhoudsmagazine raadplegen dat tevens bij uw aankoop wordt meegegeven.