Toggle Nav

Petruci tv-dressoir

Petruci tv-dressoir

Uitgevoerd in de kleur teakwood, met 1 deur, 2 open vakken en zwarte metalen poten.
€ 299,00

Levertijd: 20 werkdagen of meer

Bestellen / Informatie

Naam*
E-mailadres*
Telefoonnummer*
Plaatsnaam*
Winkel in de buurt:
Vragen
Bekijk alle eigenschappen

Deze collectie vind je bij

Barendrecht - Henders & Hazel
Barendrecht - Hoogenboezem
Breda - Henders & Hazel
Breda - Hoogenboezem
Breda - Profijt Meubel
Den Bosch - Hoogenboezem
Den Haag - Hoogenboezem
Rotterdam - Hoogenboezem
Spijkenisse - Henders & Hazel

TV-Dressoir Petruci is onderdeel van de meubelserie Petruci van Profijtmeubel. De serie is in de kleur teakwood en wordt gecombineerd met antraciet kleurige accenten. De rechte poten van de kasten, salontafel en bijzettafel zijn van zwart metaal. De eettafels hebben daarentegen kruispoten in betonlook. Het programma is afgewerkt met een melamine laag, hierdoor is het gehele programma heel makkelijk in onderhoud en dus uitermate geschikt voor bijvoorbeeld een gezin met kinderen. Het Petruci programma bestaat uit een dressoir, een bergkast met verlichtingsset, een smalle hoge kast, een tv-dressoir in 2 maten, een eettafel in 3 maten, een salontafel en een bijzettafel. Kom deze mooie, stoere en super makkelijke serie nu eens bekijken in één van onze winkels!

NaamPetruci
Artikelnummer10290272
Kleuren
MerkenProfijtMeubel
Opties
Hoogte50
Lengte/Diepte45
Breedte120
Getoonde uitvoeringUitgevoerd in de kleur teakwood, met 1 deur, 2 open vakken en zwarte metalen poten.

CBW-garantie
Hoogenboezem is lid van de Centrale Branchevereniging Wonen (CBW) en dat biedt vele voordelen, maar vooral meer zekerheid. Wij zijn CBW-erkend en hanteren algemene voorwaarden die je als consument extra goed beschermen en die in samenwerking met de Consumentenbond zijn opgesteld:

√   Aanbetalingsgarantie
√   2 jaar volledige productgarantie
√   Onpartijdige klachtenafhandeling

All-in Care garantie
Bij aankoop van je zitmeubel bieden we je ook de unieke mogelijkheid tot het afsluiten van onze All-in Care garantie voor banken, fauteuils en stoelen met bekleding van textiel, leder en lederlook (skai). All-in Care is een full-service zitgarantie met een looptijd van 5 jaar en biedt je extra vlekbescherming en professionele hulp bij problemen en kosteloos herstel zonder voorrijkosten. Zodat je 5 jaar lang onbezorgd kunt genieten van je nieuwe bankstel, hoekbank, fauteuils en/of eetkamerstoelen.

Onderhoud
Als je nieuwe meubels koopt, dan wil je deze natuurlijk ook in goede staat houden. Met name de intensiever gebruikte zitmeubelen en tafels krijgen soms veel te verduren.Voor elk materiaal en elke afwerking zijn er dan ook speciale onderhoudsproducten verkrijgbaar. Dit geldt zowel voor de meubelstof of leren bekleding van je nieuwe hoekbank als voor de nieuwe houten tafel met stoelen. De meest gangbare verzorgingsproducten zijn natuurlijk gewoon in onze woonwinkels verkrijgbaar en we vertellen je hier graag meer over.

Voor meer informatie kun je ook ons onderhoudsmagazine raadplegen dat tevens bij uw aankoop wordt meegegeven.