Point hoekbank

Point hoekbank ProfijtMeubel

Meer afbeeldingen

Point hoekbank

2 zits armleuning type B links + hoekelement groot + 2 zits armleuning type A rechts, uitgevoerd in stof gapp 67-antraciet met slaapfunctie in 2 zits arm rechts element, pocketveringinterieur i.c.m. HR-schuim in de zittingen zwarte metalen poten, type MF1 (hoogte 12 cm). ...
   

€ 1.669,00

VoorraadstatusOp bestelling

Levertijd20 werkdagen of meer

Bekijk alle eigenschappen

Deze collectie vind je in

Reserveren mogelijk in

Hoogenboezem service

Scherpste prijs

Gratis interieuradvies

Eigen bezorgservice

Inclusief CBW garantie

Zondag geopend

Omschrijving

Model Point is een hoogwaardige, comfortabele en royaal vormgegeven bank met vaste zit- en rugkussens. Binnen de collectie heeft u de keuze uit de Point fauteuil, loveseat, 2-zitsbank, 3-zitsbank en de hoekbank in diverse opstellingen. Standaard worden de elementen voorzien van verstelbare hoofdsteunen en metalen poten (chroom of zwart). Daarnaast is het mogelijk om diverse opties toe te voegen. Zo kunt u kiezen voor een verstelbare zitdiepte, uittrekbare relaxgedeelte, diverse armleuningen en drie verschillende zitcomforts. Tevens is het mogelijk om de metalen poten te vervangen voor houten poten, welke leverbaar zijn in elf verschillende kleuren. Voor de uitvoering van de hoekbank heeft u de keuze uit een breed scala een kleuren en stoffen uit het Profijt Meubel stoffenconcept. Voor alle mogelijkheden, diverse opties en opstellingen verwijzen wij u graag naar het bijgevoegde document.

Eigenschappen

NaamPoint
Artikelnummer10170769
Kleur mogelijkhedenantraciet, Beige, Blauw, bruin, geel, grijs, Groen, naturel, oranje, paars, Rood, roze, taupe, Wit, Zwart
MerkProfijtMeubel
Hoogte82
Lengte/Diepte279
Breedte271
Getoonde uitvoering2 zits armleuning type B links + hoekelement groot + 2 zits armleuning type A rechts, uitgevoerd in stof gapp 67-antraciet met slaapfunctie in 2 zits arm rechts element, pocketveringinterieur i.c.m. HR-schuim in de zittingen zwarte metalen poten, type MF1 (hoogte 12 cm).
Extra optiesopbergruimte, slaap/lounge functie, verstelbare hoofdsteun, verstelbare zitdiepte

CBW-garantie
Hoogenboezem is lid van de Centrale Branchevereniging Wonen (CBW) en dat biedt vele voordelen, maar vooral meer zekerheid. Wij zijn CBW-erkend en hanteren algemene voorwaarden die je als consument extra goed beschermen en die in samenwerking met de Consumentenbond zijn opgesteld:

√   Aanbetalingsgarantie
√   2 jaar volledige productgarantie
√   Onpartijdige klachtenafhandeling

All-in Care garantie
Bij aankoop van je zitmeubel bieden we je ook de unieke mogelijkheid tot het afsluiten van onze All-in Care garantie voor banken, fauteuils en stoelen met bekleding van textiel, leder en lederlook (skai). All-in Care is een full-service zitgarantie met een looptijd van 5 jaar en biedt je extra vlekbescherming en professionele hulp bij problemen en kosteloos herstel zonder voorrijkosten. Zodat je 5 jaar lang onbezorgd kunt genieten van je nieuwe bankstel, hoekbank, fauteuils en/of eetkamerstoelen.

Onderhoud
Als je nieuwe meubels koopt, dan wil je deze natuurlijk ook in goede staat houden. Met name de intensiever gebruikte zitmeubelen en tafels krijgen soms veel te verduren.Voor elk materiaal en elke afwerking zijn er dan ook speciale onderhoudsproducten verkrijgbaar. Dit geldt zowel voor de meubelstof of leren bekleding van je nieuwe hoekbank als voor de nieuwe houten tafel met stoelen in lederlook. De meest gangbare verzorgingsproducten zijn natuurlijk gewoon in onze woonwinkels verkrijgbaar en we vertellen je hier graag meer over.

Point

EUR

€ 1.669,00

0