Zoek: 

Punda dressoir

Profijt Meubel 00 K535 millenium oak darkbrown

Meer afbeeldingen

Punda dressoir

Uitgevoerd in de kleur millenium oak darkbrown met 4 deuren. | Zelfmontage. ...
   

€ 499,00

VoorraadstatusOp bestelling

Levertijd20 werkdagen of meer

Bekijk alle eigenschappen

Deze collectie vind je in

Reserveren mogelijk in

  • Barendrecht
  • Breda
  • Den Bosch
  • Den Haag
  • Hardinxveld
  • Rotterdam
  • Spijkenisse
  • 1

Hoogenboezem service

Scherpste prijs

Gratis interieuradvies

Eigen bezorgservice

Inclusief CBW garantie

Zondag geopend

Omschrijving

Binnen het woonprogramma Punda heeft u de keuze uit twee formaten dressoirs, waarvan dit de grootste uitvoering is met vier deuren. Het dressoir is uitgevoerd in de kleur 'Millenium Oak Darkbrown' en wordt geleverd met 'vlinderdetails'. U kunt er zelf voor kiezen om deze op het dressoir te monteren. De contrasterende grepen zorgen voor een robuuste uitstraling.

Eigenschappen

Naam Punda
Artikelnummer 10098763
Merk ProfijtMeubel
Hoogte 89
Lengte/Diepte 48
Breedte 242
Zithoogte Nee
Zitdiepte Nee
Getoonde uitvoering Uitgevoerd in de kleur millenium oak darkbrown met 4 deuren. | Zelfmontage.

CBW-garantie
Hoogenboezem is lid van de Centrale Branchevereniging Wonen (CBW) en dat biedt vele voordelen, maar vooral meer zekerheid. Wij zijn CBW-erkend en hanteren algemene voorwaarden die je als consument extra goed beschermen en die in samenwerking met de Consumentenbond zijn opgesteld:

√   Aanbetalingsgarantie
√   2 jaar volledige productgarantie
√   Onpartijdige klachtenafhandeling

All-in Care garantie
Bij aankoop van je zitmeubel bieden we je ook de unieke mogelijkheid tot het afsluiten van onze All-in Care garantie voor banken, fauteuils en stoelen met bekleding van textiel, leder en lederlook (skai). All-in Care is een full-service zitgarantie met een looptijd van 5 jaar en biedt je extra vlekbescherming en professionele hulp bij problemen en kosteloos herstel zonder voorrijkosten. Zodat je 5 jaar lang onbezorgd kunt genieten van je nieuwe bankstel, hoekbank, fauteuils en/of eetkamerstoelen.

Onderhoud
Als je nieuwe meubels koopt, dan wil je deze natuurlijk ook in goede staat houden. Met name de intensiever gebruikte zitmeubelen en tafels krijgen soms veel te verduren.Voor elk materiaal en elke afwerking zijn er dan ook speciale onderhoudsproducten verkrijgbaar. Dit geldt zowel voor de meubelstof of leren bekleding van je nieuwe hoekbank als voor de nieuwe houten tafel met stoelen in lederlook. De meest gangbare verzorgingsproducten zijn natuurlijk gewoon in onze woonwinkels verkrijgbaar en we vertellen je hier graag meer over.

Punda

EUR

€ 499,00

0