Ridgway 3-zitsbank

Ridgway 3-zitsbank

Uitgevoerd in stof experience 34-antraciet met verchroomde metalen poten type ST3224 (hoogte 15 cm).
€ 399,00

Levertijd: 20 werkdagen of meer

Bestellen / Informatie

Naam*
E-mailadres*
Telefoonnummer*
Plaatsnaam*
Winkel in de buurt:
Vragen
Bekijk alle eigenschappen

Deze collectie vind je bij

Barendrecht - Henders & Hazel
Barendrecht - Hoogenboezem
Breda - Henders & Hazel
Breda - Hoogenboezem
Breda - Profijt Meubel
Den Bosch - Hoogenboezem
Den Haag - Hoogenboezem
Rotterdam - Hoogenboezem
Spijkenisse - Henders & Hazel
De eigentijdse, kubistisch vormgegeven Ridgway collectie past dankzij de strakke belijning in vele interieurstijlen. Model Ridgway staat bekend om zijn fraai vormgegeven armleuning en zeer comfortabel zitcomfort. Binnen de collectie kunt u kiezen voor de Ridgway fauteuil, 2-zitsbank en de 3-zitsbank. Voor de uitvoering van de 3-zitsbank heeft u de ruime keuze uit een breed scala aan kleuren, stof- en ledersoorten uit het Profijt Meubel stof- en lederconcept. Tevens is het mogelijk om de verchroomde metalen pootjes te vervangen voor andere pootsoorten en kleuren. De bank is voorzien van vaste zit- en rugkussens. Tegen meerprijs kunt u kiezen voor de zitting in HR-schuim. Voor alle mogelijkheden en de diverse opties verwijzen wij u graag naar het bijgevoegde document.
NaamRidgway
Artikelnummer10067549
KleurenAntraciet, Beige, Blauw, Bruin, Geel, Grijs, Groen, Naturel, Oranje, Paars, Rood, Roze, Taupe, Wit, Zwart
MerkenProfijtMeubel
Opties
Hoogte86
Lengte/Diepte88
Breedte222
Getoonde uitvoeringUitgevoerd in stof experience 34-antraciet met verchroomde metalen poten type ST3224 (hoogte 15 cm).

CBW-garantie
Hoogenboezem is lid van de Centrale Branchevereniging Wonen (CBW) en dat biedt vele voordelen, maar vooral meer zekerheid. Wij zijn CBW-erkend en hanteren algemene voorwaarden die je als consument extra goed beschermen en die in samenwerking met de Consumentenbond zijn opgesteld:

√   Aanbetalingsgarantie
√   2 jaar volledige productgarantie
√   Onpartijdige klachtenafhandeling

All-in Care garantie
Bij aankoop van je zitmeubel bieden we je ook de unieke mogelijkheid tot het afsluiten van onze All-in Care garantie voor banken, fauteuils en stoelen met bekleding van textiel, leder en lederlook (skai). All-in Care is een full-service zitgarantie met een looptijd van 5 jaar en biedt je extra vlekbescherming en professionele hulp bij problemen en kosteloos herstel zonder voorrijkosten. Zodat je 5 jaar lang onbezorgd kunt genieten van je nieuwe bankstel, hoekbank, fauteuils en/of eetkamerstoelen.

Onderhoud
Als je nieuwe meubels koopt, dan wil je deze natuurlijk ook in goede staat houden. Met name de intensiever gebruikte zitmeubelen en tafels krijgen soms veel te verduren.Voor elk materiaal en elke afwerking zijn er dan ook speciale onderhoudsproducten verkrijgbaar. Dit geldt zowel voor de meubelstof of leren bekleding van je nieuwe hoekbank als voor de nieuwe houten tafel met stoelen. De meest gangbare verzorgingsproducten zijn natuurlijk gewoon in onze woonwinkels verkrijgbaar en we vertellen je hier graag meer over.

Voor meer informatie kun je ook ons onderhoudsmagazine raadplegen dat tevens bij uw aankoop wordt meegegeven.