Riera fauteuil

Riera fauteuil

Uitgevoerd in stof cowboy in de kleur 104-basalt met metalen mat zwart gepoedercoate poten. | Zelfmontage. De maximale belastbaarheid van de eetstoel bedraagt 100 kg.
€ 199,00

Levertijd: 1-5 werkdagen

Bestellen / Informatie

Naam*
E-mailadres*
Telefoonnummer*
Plaatsnaam*
Winkel in de buurt:
Vragen
Bekijk alle eigenschappen

Deze collectie vind je bij

Barendrecht - Henders & Hazel
Barendrecht - Hoogenboezem
Breda - Henders & Hazel
Breda - Hoogenboezem
Breda - Profijt Meubel
Den Bosch - Hoogenboezem
Den Haag - Hoogenboezem
Rotterdam - Hoogenboezem
Spijkenisse - Henders & Hazel

De Riera fauteuil van Profijt Meubel is een trendy stoel die echt lekker zit! En dat ook nog voor een leuke prijs! Kies uit 3 kleuren namelijk basalt, clay en green en maak een leuke combi of ga voor rust met 1 kleur! het is aan jou! Kom snel eens proefzitten en je hebt lekker snel je nieuwe stoelen in jouw huis staan!

NaamRiera
Artikelnummer10352304
KleurenAntraciet, Groen, Taupe
MerkenProfijtMeubel
Opties
Hoogte84
Lengte/Diepte72
Breedte59
Zithoogte44,5
Zitdiepte48
Getoonde uitvoeringUitgevoerd in stof cowboy in de kleur 104-basalt met metalen mat zwart gepoedercoate poten. | Zelfmontage. De maximale belastbaarheid van de eetstoel bedraagt 100 kg.

CBW-garantie
Hoogenboezem is lid van de Centrale Branchevereniging Wonen (CBW) en dat biedt vele voordelen, maar vooral meer zekerheid. Wij zijn CBW-erkend en hanteren algemene voorwaarden die je als consument extra goed beschermen en die in samenwerking met de Consumentenbond zijn opgesteld:

√   Aanbetalingsgarantie
√   2 jaar volledige productgarantie
√   Onpartijdige klachtenafhandeling

All-in Care garantie
Bij aankoop van je zitmeubel bieden we je ook de unieke mogelijkheid tot het afsluiten van onze All-in Care garantie voor banken, fauteuils en stoelen met bekleding van textiel, leder en lederlook (skai). All-in Care is een full-service zitgarantie met een looptijd van 5 jaar en biedt je extra vlekbescherming en professionele hulp bij problemen en kosteloos herstel zonder voorrijkosten. Zodat je 5 jaar lang onbezorgd kunt genieten van je nieuwe bankstel, hoekbank, fauteuils en/of eetkamerstoelen.

Onderhoud
Als je nieuwe meubels koopt, dan wil je deze natuurlijk ook in goede staat houden. Met name de intensiever gebruikte zitmeubelen en tafels krijgen soms veel te verduren.Voor elk materiaal en elke afwerking zijn er dan ook speciale onderhoudsproducten verkrijgbaar. Dit geldt zowel voor de meubelstof of leren bekleding van je nieuwe hoekbank als voor de nieuwe houten tafel met stoelen. De meest gangbare verzorgingsproducten zijn natuurlijk gewoon in onze woonwinkels verkrijgbaar en we vertellen je hier graag meer over.

Voor meer informatie kun je ook ons onderhoudsmagazine raadplegen dat tevens bij uw aankoop wordt meegegeven.