Riverton fauteuil

Riverton fauteuil

Uitgevoerd in stof seven 23-ocre met koloniaal kleurige houten poten.
€ 219,00
Stel een vraag

Stel een vraag

Naam*
E-mailadres*
Telefoonnummer
Plaatsnaam
Winkel in de buurt:
Vragen*
Voorraadstatus: Op bestelling
Levertijd: 20 werkdagen of meer
Bekijk alle eigenschappen

Hoogenboezem service

  • Scherpste prijs
  • Gratis interieuradvies
  • Eigen bezorgservice
  • Inclusief CBW garantie
  • Zondag geopend
De stoere fauteuil Riverton in retro-look is uitgevoerd in vijf verschillende kleuren. Dit is de uitvoering in de stofkleur 'Seven Ocre' met koloniaal kleurige houten poten. De fauteuil wordt standaard voorzien van verticaal sierstiksel in de zit en rugleuning. Tegen meerprijs kunt u kiezen voor de bies in iedere gewenste stof, lederlook en ledersoort en een contrast stiksel. Tevens heeft u de mogelijkheid om tegen meerprijs het model te bestellen met HR-schuim in de zitting. Voor de poten heeft u een ruime keuze uit verschillende kleuren en eventueel kunt u kiezen voor eiken houten poten. Kortom, een fauteuil met vele keuzemogelijkheden.
NaamRiverton
Artikelnummer10135947
KleurenGeel
MerkenProfijtMeubel
Opties
Hoogte82
Lengte/Diepte75
Breedte70
Getoonde uitvoeringUitgevoerd in stof seven 23-ocre met koloniaal kleurige houten poten.

CBW-garantie
Hoogenboezem is lid van de Centrale Branchevereniging Wonen (CBW) en dat biedt vele voordelen, maar vooral meer zekerheid. Wij zijn CBW-erkend en hanteren algemene voorwaarden die je als consument extra goed beschermen en die in samenwerking met de Consumentenbond zijn opgesteld:

√   Aanbetalingsgarantie
√   2 jaar volledige productgarantie
√   Onpartijdige klachtenafhandeling

All-in Care garantie
Bij aankoop van je zitmeubel bieden we je ook de unieke mogelijkheid tot het afsluiten van onze All-in Care garantie voor banken, fauteuils en stoelen met bekleding van textiel, leder en lederlook (skai). All-in Care is een full-service zitgarantie met een looptijd van 5 jaar en biedt je extra vlekbescherming en professionele hulp bij problemen en kosteloos herstel zonder voorrijkosten. Zodat je 5 jaar lang onbezorgd kunt genieten van je nieuwe bankstel, hoekbank, fauteuils en/of eetkamerstoelen.

Onderhoud
Als je nieuwe meubels koopt, dan wil je deze natuurlijk ook in goede staat houden. Met name de intensiever gebruikte zitmeubelen en tafels krijgen soms veel te verduren.Voor elk materiaal en elke afwerking zijn er dan ook speciale onderhoudsproducten verkrijgbaar. Dit geldt zowel voor de meubelstof of leren bekleding van je nieuwe hoekbank als voor de nieuwe houten tafel met stoelen in lederlook. De meest gangbare verzorgingsproducten zijn natuurlijk gewoon in onze woonwinkels verkrijgbaar en we vertellen je hier graag meer over.