Toggle Nav

Rizo barstoel-kruk

Rizo barstoel-kruk

Uitgevoerd in stof valentina 751-olive met lage rug en metalen vintage sledeframe.
€ 155,00

Levertijd: 20 werkdagen of meer

Bestellen / Informatie

Naam*
E-mailadres*
Telefoonnummer*
Plaatsnaam*
Winkel in de buurt:
Vragen
Bekijk alle eigenschappen

Deze collectie vind je bij

Barendrecht - Henders & Hazel
Barendrecht - Hoogenboezem
Breda - Henders & Hazel
Breda - Hoogenboezem
Breda - Profijt Meubel
Den Bosch - Hoogenboezem
Den Haag - Hoogenboezem
Rotterdam - Hoogenboezem
Spijkenisse - Henders & Hazel

Deze industriele barstoel met metalen frame en stoere uitstraling is een blikvanger in je huis! Hij is er in vele stoffen en kleuren maar het is vooral handig dat er een versie met en zonder armleuningen is en een lage en hoge variant! De lagere variant ziet u hier afgebeeld met een zithoogte van 65cm, de hogere variant heeft een zithoogte van 75cm (armleuning hoogte is 90cm ipv 80cm bij de lage uitvoering). Ook kun je het metalen frame kiezen, er is een vintage frame (getoonde model) en een zwart frame. Hierdoor is er een barstoel voor iedere keuken of zitkamer! Kom hem snel bekijken!

NaamRizo
Artikelnummer10294750
Kleuren
MerkenProfijtMeubel
Opties
Hoogte104
Lengte/Diepte65
Breedte47
Getoonde uitvoering

Uitgevoerd in stof valentina 751-olive met lage rug en metalen vintage sledeframe.

CBW-garantie
Hoogenboezem is lid van de Centrale Branchevereniging Wonen (CBW) en dat biedt vele voordelen, maar vooral meer zekerheid. Wij zijn CBW-erkend en hanteren algemene voorwaarden die je als consument extra goed beschermen en die in samenwerking met de Consumentenbond zijn opgesteld:

√   Aanbetalingsgarantie
√   2 jaar volledige productgarantie
√   Onpartijdige klachtenafhandeling

All-in Care garantie
Bij aankoop van je zitmeubel bieden we je ook de unieke mogelijkheid tot het afsluiten van onze All-in Care garantie voor banken, fauteuils en stoelen met bekleding van textiel, leder en lederlook (skai). All-in Care is een full-service zitgarantie met een looptijd van 5 jaar en biedt je extra vlekbescherming en professionele hulp bij problemen en kosteloos herstel zonder voorrijkosten. Zodat je 5 jaar lang onbezorgd kunt genieten van je nieuwe bankstel, hoekbank, fauteuils en/of eetkamerstoelen.

Onderhoud
Als je nieuwe meubels koopt, dan wil je deze natuurlijk ook in goede staat houden. Met name de intensiever gebruikte zitmeubelen en tafels krijgen soms veel te verduren.Voor elk materiaal en elke afwerking zijn er dan ook speciale onderhoudsproducten verkrijgbaar. Dit geldt zowel voor de meubelstof of leren bekleding van je nieuwe hoekbank als voor de nieuwe houten tafel met stoelen. De meest gangbare verzorgingsproducten zijn natuurlijk gewoon in onze woonwinkels verkrijgbaar en we vertellen je hier graag meer over.

Voor meer informatie kun je ook ons onderhoudsmagazine raadplegen dat tevens bij uw aankoop wordt meegegeven.