Zoek: 

Rizo eetbank

rizo-eetbank-1.jpg

Meer afbeeldingen

Rizo eetbank

Uitgevoerd in stof valentina 220-savannah met metalen vintage sledeframe | 130 cm. ...
   

€ 199,00

VoorraadstatusOp bestelling

Levertijd20 werkdagen of meer

Bekijk alle eigenschappen

Deze collectie vind je in

Reserveren mogelijk in

Hoogenboezem service

Scherpste prijs

Gratis interieuradvies

Eigen bezorgservice

Inclusief CBW garantie

Zondag geopend

Omschrijving

De robuust vormgegeven eetbank Rizo is voorzien van subliem zitcomfort. Rizo is tevens verkrijgbaar als eetstoel en als armstoel. Voor de uitvoering heb je de keuze uit een breed scala aan kleuren, stof- en ledersoorten uit het Profijt Meubel stoffen- en lederconcept. De getoonde eetbank is met een lengte van 130 centimeter het kleinste model binnen de Rizo collectie. Voor de diverse mogelijkheden verwijzen wij je naar het bijgevoegde document.

Eigenschappen

NaamRizo
Artikelnummer10216911
Kleur mogelijkhedenantraciet, Beige, Blauw, bruin, geel, grijs, Groen, naturel, oranje, paars, Rood, roze, taupe, Wit, Zwart
MerkProfijtMeubel
Hoogte86
Lengte/Diepte62
Breedte130
Zithoogte50
Zitdiepte43
Getoonde uitvoeringUitgevoerd in stof valentina 220-savannah met metalen vintage sledeframe | 130 cm.

CBW-garantie
Hoogenboezem is lid van de Centrale Branchevereniging Wonen (CBW) en dat biedt vele voordelen, maar vooral meer zekerheid. Wij zijn CBW-erkend en hanteren algemene voorwaarden die je als consument extra goed beschermen en die in samenwerking met de Consumentenbond zijn opgesteld:

√   Aanbetalingsgarantie
√   2 jaar volledige productgarantie
√   Onpartijdige klachtenafhandeling

All-in Care garantie
Bij aankoop van je zitmeubel bieden we je ook de unieke mogelijkheid tot het afsluiten van onze All-in Care garantie voor banken, fauteuils en stoelen met bekleding van textiel, leder en lederlook (skai). All-in Care is een full-service zitgarantie met een looptijd van 5 jaar en biedt je extra vlekbescherming en professionele hulp bij problemen en kosteloos herstel zonder voorrijkosten. Zodat je 5 jaar lang onbezorgd kunt genieten van je nieuwe bankstel, hoekbank, fauteuils en/of eetkamerstoelen.

Onderhoud
Als je nieuwe meubels koopt, dan wil je deze natuurlijk ook in goede staat houden. Met name de intensiever gebruikte zitmeubelen en tafels krijgen soms veel te verduren.Voor elk materiaal en elke afwerking zijn er dan ook speciale onderhoudsproducten verkrijgbaar. Dit geldt zowel voor de meubelstof of leren bekleding van je nieuwe hoekbank als voor de nieuwe houten tafel met stoelen in lederlook. De meest gangbare verzorgingsproducten zijn natuurlijk gewoon in onze woonwinkels verkrijgbaar en we vertellen je hier graag meer over.

Rizo

EUR

€ 199,00

0