Toggle Nav

Satriani bijzettafel

Satriani bijzettafel

Uitgevoerd in de kleur light grey eiken decor met bovenblad in betonloo, 1 lade. | Zelfmontage.
€ 399,00

Levertijd: 20 werkdagen of meer

Bestellen / Informatie

Naam*
E-mailadres*
Telefoonnummer*
Plaatsnaam*
Winkel in de buurt:
Vragen
Bekijk alle eigenschappen

Deze collectie vind je bij

Barendrecht - Henders & Hazel
Barendrecht - Hoogenboezem
Breda - Henders & Hazel
Breda - Hoogenboezem
Breda - Profijt Meubel
Den Bosch - Hoogenboezem
Den Haag - Hoogenboezem
Rotterdam - Hoogenboezem
Spijkenisse - Henders & Hazel

De hoektafel Satriani van Profijt Meubel is afgewerkt met een melamine-laag, dus makkelijk in onderhoud! De tafel heeft een tijdloze vormgeving met stoere vormen en kleuren waardoor hij in elk interieur past. Zoek je nog meer meubels voor jouw huis? Van deze serie zijn er nog veel meer meubels zoals een dressoir, vitrinekast, boekenkast, smalle hoge kast, tv-dressoir, bartafel , salontafel en nog veel meer! Kom dus snel eens kijken!

NaamSatriani
Artikelnummer10335669
KleurenAntraciet, Grijs, Zwart
MerkenProfijtMeubel
Optiesblad vierkant, meer poottypen/kleuren, meer kleuren
Hoogte40
Lengte/Diepte80
Breedte80
Getoonde uitvoeringUitgevoerd in de kleur light grey eiken decor met bovenblad in betonloo, 1 lade. | Zelfmontage.

CBW-garantie
Hoogenboezem is lid van de Centrale Branchevereniging Wonen (CBW) en dat biedt vele voordelen, maar vooral meer zekerheid. Wij zijn CBW-erkend en hanteren algemene voorwaarden die je als consument extra goed beschermen en die in samenwerking met de Consumentenbond zijn opgesteld:

√   Aanbetalingsgarantie
√   2 jaar volledige productgarantie
√   Onpartijdige klachtenafhandeling

All-in Care garantie
Bij aankoop van je zitmeubel bieden we je ook de unieke mogelijkheid tot het afsluiten van onze All-in Care garantie voor banken, fauteuils en stoelen met bekleding van textiel, leder en lederlook (skai). All-in Care is een full-service zitgarantie met een looptijd van 5 jaar en biedt je extra vlekbescherming en professionele hulp bij problemen en kosteloos herstel zonder voorrijkosten. Zodat je 5 jaar lang onbezorgd kunt genieten van je nieuwe bankstel, hoekbank, fauteuils en/of eetkamerstoelen.

Onderhoud
Als je nieuwe meubels koopt, dan wil je deze natuurlijk ook in goede staat houden. Met name de intensiever gebruikte zitmeubelen en tafels krijgen soms veel te verduren.Voor elk materiaal en elke afwerking zijn er dan ook speciale onderhoudsproducten verkrijgbaar. Dit geldt zowel voor de meubelstof of leren bekleding van je nieuwe hoekbank als voor de nieuwe houten tafel met stoelen. De meest gangbare verzorgingsproducten zijn natuurlijk gewoon in onze woonwinkels verkrijgbaar en we vertellen je hier graag meer over.

Voor meer informatie kun je ook ons onderhoudsmagazine raadplegen dat tevens bij uw aankoop wordt meegegeven.