Toggle Nav

Silvares eettafel

Silvares eettafel

Eettafel rechthoekig 076x164x100cm, bladdikte 38 mm, poot XM
€ 569,00

Levertijd: 20 werkdagen of meer

Bestellen / Informatie

Naam*
E-mailadres*
Telefoonnummer*
Plaatsnaam*
Winkel in de buurt:
Vragen
Bekijk alle eigenschappen

Deze collectie vind je bij

Barendrecht - Henders & Hazel
Barendrecht - Hoogenboezem
Breda - Henders & Hazel
Breda - Hoogenboezem
Breda - Profijt Meubel
Den Bosch - Hoogenboezem
Den Haag - Hoogenboezem
Rotterdam - Hoogenboezem
Spijkenisse - Henders & Hazel

Eettafel Silvares van Profijt Meubel hoort bij een tafelserie met vele modellen en mogelijkheden! Je hebt keus uit diverse kleuren, afmetingen en pootmogelijkheden. Allereerst kun je kiezen uit het blad want de Silvares is leverbaar als rechthoekige en vierkante tafel, maar ook in rond en ovaal. Daarna kies je de poot; dit kan een rechte poot in diverse modellen zijn maar ook een X-poot een K-poot of een middenpoot! Je hebt poten in hout en in metaal. Bij de vierkante salontafels en de rechthoekige salon- en eettafels kun je kiezen uit een bladdikte van 38mm of 80mm. De vierkante eettafel heeft een bladdikte van 38mm. De ronde eettafels en de ovale salon- en eettafels hebben een bladdikte van 50mm. De serie is makkelijk in onderhoud door het gebruik van Melamine en dit is een kunststof die verkrijg baar is in vele kleuren. Zo kun je deze tafel dus helemaal naar jouw wens samenstellen en past er een Silvares eettafel in ieder huis!

NaamSilvares
Artikelnummer10341173
KleurenAntraciet, Beige, Bruin, Grijs, Naturel, Taupe, Wit
MerkenProfijtMeubel
Optiesblad rechthoekig, meer poottypen/kleuren, meer kleuren
Hoogte77
Lengte/Diepte164
Breedte100
Getoonde uitvoering

Eettafel rechthoekig 076x164x100cm, bladdikte 38 mm, poot XM

CBW-garantie
Hoogenboezem is lid van de Centrale Branchevereniging Wonen (CBW) en dat biedt vele voordelen, maar vooral meer zekerheid. Wij zijn CBW-erkend en hanteren algemene voorwaarden die je als consument extra goed beschermen en die in samenwerking met de Consumentenbond zijn opgesteld:

√   Aanbetalingsgarantie
√   2 jaar volledige productgarantie
√   Onpartijdige klachtenafhandeling

All-in Care garantie
Bij aankoop van je zitmeubel bieden we je ook de unieke mogelijkheid tot het afsluiten van onze All-in Care garantie voor banken, fauteuils en stoelen met bekleding van textiel, leder en lederlook (skai). All-in Care is een full-service zitgarantie met een looptijd van 5 jaar en biedt je extra vlekbescherming en professionele hulp bij problemen en kosteloos herstel zonder voorrijkosten. Zodat je 5 jaar lang onbezorgd kunt genieten van je nieuwe bankstel, hoekbank, fauteuils en/of eetkamerstoelen.

Onderhoud
Als je nieuwe meubels koopt, dan wil je deze natuurlijk ook in goede staat houden. Met name de intensiever gebruikte zitmeubelen en tafels krijgen soms veel te verduren.Voor elk materiaal en elke afwerking zijn er dan ook speciale onderhoudsproducten verkrijgbaar. Dit geldt zowel voor de meubelstof of leren bekleding van je nieuwe hoekbank als voor de nieuwe houten tafel met stoelen. De meest gangbare verzorgingsproducten zijn natuurlijk gewoon in onze woonwinkels verkrijgbaar en we vertellen je hier graag meer over.

Voor meer informatie kun je ook ons onderhoudsmagazine raadplegen dat tevens bij uw aankoop wordt meegegeven.