Zoek: 

Spijkenisse boekenkast

Profijt Meubel 00 Eiken grey/uni blanco

Meer afbeeldingen

Spijkenisse boekenkast

Uitgevoerd in de kleurencombinatie eiken grey en uni blanco met 4 deuren, 2 laden en 6 open vakken. | Zelfmontage. ...
   

€ 849,00

VoorraadstatusDirect leverbaar

Levertijd:1-5 werkdagen

Reserveer en informeer naar de prijs!
Dit product gaat uit onze collectie en staat in de winkel afgeprijsd met 25% korting of meer!

Deze collectie vind je in

Reserveren mogelijk in

  • Barendrecht
  • Breda
  • Den Bosch
  • Den Haag
  • Hardinxveld
  • Rotterdam
  • Spijkenisse
  • 1

Hoogenboezem service

Scherpste prijs

Gratis interieuradvies

Eigen bezorgservice

Inclusief CBW garantie

Zondag geopend

Omschrijving

De stijlvolle en zeer ruime boekenkast uit woonprogramma Spijkenisse is uitgevoerd in de schitterende kleurencombinatie 'eiken grey' met vier deuren en twee laden in de kleur 'uni blanco'. Door de onmiskenbare lifestyle-uitstraling past de boekenkast in vrijwel elk interieur.

Eigenschappen

Naam Spijkenisse
Artikelnummer 10091931
Merk ProfijtMeubel
Hoogte 220
Lengte/Diepte 51
Breedte 222
Zithoogte Nee
Zitdiepte Nee
Getoonde uitvoering Uitgevoerd in de kleurencombinatie eiken grey en uni blanco met 4 deuren, 2 laden en 6 open vakken. | Zelfmontage.

CBW-garantie
Hoogenboezem is lid van de Centrale Branchevereniging Wonen (CBW) en dat biedt vele voordelen, maar vooral meer zekerheid. Wij zijn CBW-erkend en hanteren algemene voorwaarden die je als consument extra goed beschermen en die in samenwerking met de Consumentenbond zijn opgesteld:

√   Aanbetalingsgarantie
√   2 jaar volledige productgarantie
√   Onpartijdige klachtenafhandeling

All-in Care garantie
Bij aankoop van je zitmeubel bieden we je ook de unieke mogelijkheid tot het afsluiten van onze All-in Care garantie voor banken, fauteuils en stoelen met bekleding van textiel, leder en lederlook (skai). All-in Care is een full-service zitgarantie met een looptijd van 5 jaar en biedt je extra vlekbescherming en professionele hulp bij problemen en kosteloos herstel zonder voorrijkosten. Zodat je 5 jaar lang onbezorgd kunt genieten van je nieuwe bankstel, hoekbank, fauteuils en/of eetkamerstoelen.

Onderhoud
Als je nieuwe meubels koopt, dan wil je deze natuurlijk ook in goede staat houden. Met name de intensiever gebruikte zitmeubelen en tafels krijgen soms veel te verduren.Voor elk materiaal en elke afwerking zijn er dan ook speciale onderhoudsproducten verkrijgbaar. Dit geldt zowel voor de meubelstof of leren bekleding van je nieuwe hoekbank als voor de nieuwe houten tafel met stoelen in lederlook. De meest gangbare verzorgingsproducten zijn natuurlijk gewoon in onze woonwinkels verkrijgbaar en we vertellen je hier graag meer over.

Spijkenisse

EUR

€ 849,00

0