Toggle Nav

Tolgia relaxfauteuil

Tolgia relaxfauteuil

SMALL uitvoering in microleder bull 60-light grey met manueel verstelbare rugleuning, voetensteun en hoofdsteun, zwarte bedieningshendel en zwart metalen 5-teensvoet (voet D, model SBS).
€ 1.079,00

Levertijd: 20 werkdagen of meer

Bestellen / Informatie

Naam*
E-mailadres*
Telefoonnummer*
Plaatsnaam*
Winkel in de buurt:
Vragen
Bekijk alle eigenschappen

Deze collectie vind je bij

Barendrecht - Henders & Hazel
Barendrecht - Hoogenboezem
Breda - Henders & Hazel
Breda - Hoogenboezem
Breda - Profijt Meubel
Den Bosch - Hoogenboezem
Den Haag - Hoogenboezem
Rotterdam - Hoogenboezem
Spijkenisse - Henders & Hazel

Ontdek een oase van comfort met de relaxfauteuil Tolgia van Profijt Meubel, ontworpen om aan jouw behoeften te voldoen. De verstelbare rugleuning, bediend via een handige hendel, biedt een scala aan comfortabele posities voor jouw welzijn.Het apart verstelbare push-back systeem van de voetensteun zorgt voor de ideale ondersteuning voor je benen, terwijl de handmatig verstelbare hoofdsteun bijdraagt aan de ergonomie en ondersteuning van je nek en hoofd.De Tolgia relaxfauteuil is speciaal uitgevoerd in een small formaat, ideaal voor mensen die kleiner zijn dan het gemiddelde postuur. Dit biedt niet alleen op maat gemaakt comfort, maar ook functionaliteit in een compact en doordacht ontwerp.Ervaar de voordelen van op maat gemaakt comfort met de relaxfauteuil Tolgia. Geniet van de veelzijdigheid en ergonomische ondersteuning aangepast aan jouw behoeften, voor een ontspannen zitervaring

NaamTolgia
Artikelnummer10428492
KleurenGrijs
MerkenProfijtMeubel
Optiesverstelbare hoofdsteun, handverstelbaar (relax), meer poottypen/kleuren, meer kleuren
Hoogte106
Lengte/Diepte84
Breedte71
Zithoogte44
Zitdiepte53
Getoonde uitvoeringSMALL uitvoering in microleder bull 60-light grey met manueel verstelbare rugleuning, voetensteun en hoofdsteun, zwarte bedieningshendel en zwart metalen 5-teensvoet (voet D, model SBS).

CBW-garantie
Hoogenboezem is lid van de Centrale Branchevereniging Wonen (CBW) en dat biedt vele voordelen, maar vooral meer zekerheid. Wij zijn CBW-erkend en hanteren algemene voorwaarden die je als consument extra goed beschermen en die in samenwerking met de Consumentenbond zijn opgesteld:

√   Aanbetalingsgarantie
√   2 jaar volledige productgarantie
√   Onpartijdige klachtenafhandeling

All-in Care garantie
Bij aankoop van je zitmeubel bieden we je ook de unieke mogelijkheid tot het afsluiten van onze All-in Care garantie voor banken, fauteuils en stoelen met bekleding van textiel, leder en lederlook (skai). All-in Care is een full-service zitgarantie met een looptijd van 5 jaar en biedt je extra vlekbescherming en professionele hulp bij problemen en kosteloos herstel zonder voorrijkosten. Zodat je 5 jaar lang onbezorgd kunt genieten van je nieuwe bankstel, hoekbank, fauteuils en/of eetkamerstoelen.

Onderhoud
Als je nieuwe meubels koopt, dan wil je deze natuurlijk ook in goede staat houden. Met name de intensiever gebruikte zitmeubelen en tafels krijgen soms veel te verduren.Voor elk materiaal en elke afwerking zijn er dan ook speciale onderhoudsproducten verkrijgbaar. Dit geldt zowel voor de meubelstof of leren bekleding van je nieuwe hoekbank als voor de nieuwe houten tafel met stoelen. De meest gangbare verzorgingsproducten zijn natuurlijk gewoon in onze woonwinkels verkrijgbaar en we vertellen je hier graag meer over.

Voor meer informatie kun je ook ons onderhoudsmagazine raadplegen dat tevens bij uw aankoop wordt meegegeven.