Whiston relaxfauteuil

Whiston relaxfauteuil

Uitgevoerd in stof idaho 2804-grey met verstelbare rugleuning d.m.v. gasveer, verstelbare hoofdsteun en zwarte beukenhouten schijfvoet (voet G, model DBS). | De maximale belastbaarheid van de relaxfauteuil bedraagt 120kg.
€ 599,00

Levertijd: 20 werkdagen of meer

Bestellen / Informatie

Naam*
E-mailadres*
Telefoonnummer*
Plaatsnaam*
Winkel in de buurt:
Vragen
Bekijk alle eigenschappen

Deze collectie vind je bij

Barendrecht - Henders & Hazel
Barendrecht - Hoogenboezem
Breda - Henders & Hazel
Breda - Hoogenboezem
Breda - Profijt Meubel
Den Bosch - Hoogenboezem
Den Haag - Hoogenboezem
Rotterdam - Hoogenboezem
Spijkenisse - Henders & Hazel

Relaxfauteuil Whiston van Profijt Meubel is een leuke speelse eigentijdse stoel met een lekkere zit die past in ieder interieur! De stoel is opgebouwd uit een kwalitatief goed zit van nosagveren i.c.m koudschuim. Je kan kiezen uit stof of leer in vele kleuren. Ook heeft de stoel een verstelbare rugleuning d.m.v. een gasveer en een verstelbare hoofdsteun. De stoel heeft een beukenhouten onderstel maar je kan ook kiezen voor metaal, eikenhout en notenhout in diverse kleuren! Van deze stoel is er ook een nekkussen en een hocker.

NaamWhiston
Artikelnummer10341493
KleurenAntraciet, Beige, Blauw, Bruin, Geel, Grijs, Groen, Naturel, Oranje, Paars, Rood, Roze, Taupe, Wit, Zwart
MerkenProfijtMeubel
Optieselektrisch verstelbaar, handverstelbaar, sta-op functie, verstelbare hoofdsteun
Hoogte105
Lengte/Diepte82
Breedte68
Zithoogte46
Zitdiepte52
Getoonde uitvoeringUitgevoerd in stof idaho 2804-grey met verstelbare rugleuning d.m.v. gasveer, verstelbare hoofdsteun en zwarte beukenhouten schijfvoet (voet G, model DBS). | De maximale belastbaarheid van de relaxfauteuil bedraagt 120kg.

CBW-garantie
Hoogenboezem is lid van de Centrale Branchevereniging Wonen (CBW) en dat biedt vele voordelen, maar vooral meer zekerheid. Wij zijn CBW-erkend en hanteren algemene voorwaarden die je als consument extra goed beschermen en die in samenwerking met de Consumentenbond zijn opgesteld:

√   Aanbetalingsgarantie
√   2 jaar volledige productgarantie
√   Onpartijdige klachtenafhandeling

All-in Care garantie
Bij aankoop van je zitmeubel bieden we je ook de unieke mogelijkheid tot het afsluiten van onze All-in Care garantie voor banken, fauteuils en stoelen met bekleding van textiel, leder en lederlook (skai). All-in Care is een full-service zitgarantie met een looptijd van 5 jaar en biedt je extra vlekbescherming en professionele hulp bij problemen en kosteloos herstel zonder voorrijkosten. Zodat je 5 jaar lang onbezorgd kunt genieten van je nieuwe bankstel, hoekbank, fauteuils en/of eetkamerstoelen.

Onderhoud
Als je nieuwe meubels koopt, dan wil je deze natuurlijk ook in goede staat houden. Met name de intensiever gebruikte zitmeubelen en tafels krijgen soms veel te verduren.Voor elk materiaal en elke afwerking zijn er dan ook speciale onderhoudsproducten verkrijgbaar. Dit geldt zowel voor de meubelstof of leren bekleding van je nieuwe hoekbank als voor de nieuwe houten tafel met stoelen. De meest gangbare verzorgingsproducten zijn natuurlijk gewoon in onze woonwinkels verkrijgbaar en we vertellen je hier graag meer over.

Voor meer informatie kun je ook ons onderhoudsmagazine raadplegen dat tevens bij uw aankoop wordt meegegeven.