Zoek: 

Zappa tv-dressoir

Zappa-tv-dressoir-betonlook-klein-1.gif

Meer afbeeldingen

Zappa tv-dressoir

Uitgevoerd in melamine in de kleur light grey met bovenblad in betonlook;met 1 deur, 1 lade, 1 open vak en robuuste metalen schuine poten in de kleur vintage black. | Zelfmontage. ...
   

€ 349,00

VoorraadstatusOp bestelling

Levertijd20 werkdagen of meer

Bekijk alle eigenschappen

Deze collectie vind je in

Reserveren mogelijk in

Hoogenboezem service

Scherpste prijs

Gratis interieuradvies

Eigen bezorgservice

Inclusief CBW garantie

Zondag geopend

Omschrijving

Zappa is een actueel woonprogramma met een knipoog naar de retro-style. De meubels zijn afgewerkt met een melaminelaag, waardoor het zeer onderhoudsvriendelijk is. Model Zappa is leverbaar in de kleur light grey of zoals bij het getoonde model in de kleurencombinatie light grey met betonlook bovenblad en poten in metaal vintage black. Het getoonde tv-dressoir beschikt over één deur, één lade en één open vak. Tevens heeft u de mogelijkheid om te kiezen voor een 'softclose systeem' op de deur en de lade. Voor alle mogelijkheden en elementen verwijzen wij u naar het bijgevoegde document.

Eigenschappen

Naam Zappa
Artikelnummer 10170795
Merk ProfijtMeubel
Hoogte 40
Lengte/Diepte 43
Breedte 130
Zithoogte Nee
Zitdiepte Nee
Getoonde uitvoering Uitgevoerd in melamine in de kleur light grey met bovenblad in betonlook;met 1 deur, 1 lade, 1 open vak en robuuste metalen schuine poten in de kleur vintage black. | Zelfmontage.

CBW-garantie
Hoogenboezem is lid van de Centrale Branchevereniging Wonen (CBW) en dat biedt vele voordelen, maar vooral meer zekerheid. Wij zijn CBW-erkend en hanteren algemene voorwaarden die je als consument extra goed beschermen en die in samenwerking met de Consumentenbond zijn opgesteld:

√   Aanbetalingsgarantie
√   2 jaar volledige productgarantie
√   Onpartijdige klachtenafhandeling

All-in Care garantie
Bij aankoop van je zitmeubel bieden we je ook de unieke mogelijkheid tot het afsluiten van onze All-in Care garantie voor banken, fauteuils en stoelen met bekleding van textiel, leder en lederlook (skai). All-in Care is een full-service zitgarantie met een looptijd van 5 jaar en biedt je extra vlekbescherming en professionele hulp bij problemen en kosteloos herstel zonder voorrijkosten. Zodat je 5 jaar lang onbezorgd kunt genieten van je nieuwe bankstel, hoekbank, fauteuils en/of eetkamerstoelen.

Onderhoud
Als je nieuwe meubels koopt, dan wil je deze natuurlijk ook in goede staat houden. Met name de intensiever gebruikte zitmeubelen en tafels krijgen soms veel te verduren.Voor elk materiaal en elke afwerking zijn er dan ook speciale onderhoudsproducten verkrijgbaar. Dit geldt zowel voor de meubelstof of leren bekleding van je nieuwe hoekbank als voor de nieuwe houten tafel met stoelen in lederlook. De meest gangbare verzorgingsproducten zijn natuurlijk gewoon in onze woonwinkels verkrijgbaar en we vertellen je hier graag meer over.

Zappa

EUR

€ 349,00

0