Toggle Nav

Interieurtrends herfst 2020

Maak je huis herfstklaar

De herfst heeft zijn intrede gedaan! In de lente- en zomermaanden heb je het liefst een licht en fris interieur maar de herfst het seizoen van warmte en gezelligheid. Daarom is herfst het ideale seizoen om uw huis een (kleine) make-over te geven. De kaarsjes mogen weer op tafel en de plaids weer op de bank! Wij laten je alle interieurtrends zien om jouw interieur helemaal herfstklaar te maken!

"In de herfst hunker je naar warmte en gezelligheid!"


Natuurlijke kleuren en materialen

Buiten is het guur, nat en koud dus nu is het fijn om je interieur van warme kleuren te voorzien. Denk hierbij aan roest, aubergine, kastanje, dieprood, groen-, geel- en oranjetinten. Naast deze warme kleuren zijn natuurlijke materialen ook heel belangrijk in een herfstinterieur. Je kan kiezen voor een paar mooie takken in een stenen vaas of een schaal met kaarsen in warme tinten. Kies voor een gebreide plaid op de bank of ga voor nieuwe meubels van hout zoals de Gardo tafel van IN.house of het stoere Metalox programma van Henders & Hazel!


Zachte stoffen als Velvet en Corduroy

Het is al even in de woonwinkels te vinden maar we zijn nog steeds niet uitgekeken op ribfluweel. De stoere en toch zachte stof duikt ook in het najaar massaal op in onze interieurs en zorgt voor een verrassende textuur in je interieur. De Friso bank van IN.house is en blijft een echte topper in onze collectie en hij is ook nog eens binnen een week in huis! Wil je liever de stoer maar chique "Eric Kuster look" met velours / velvet stoffen? Bekijk dan eens de Sula hoekbank van IN.house , de Modena van Xooon of de Marseille van Henders & Hazel! Deze banken zijn helemaal van nu met mooie velvet stoffen in goud, koper of groen.


Laat je inspireren

Benieuwd hoe je jouw interieur een herfst make-over kunt geven? Kom eens langs in één van onze woonwinkels en laat je inspireren. Onze adviseurs helpen je graag bij het maken van de beste keuzes voor jouw interieur. Kom je er toch niet helemaal uit? Maak dan een afspraak voor een interieuradvies met één van onze ervaren interieuradviseurs. Zij geven je dan een passend advies waarbij jouw woonwensen centraal staan.