Toggle Nav

Woonstijl Hotel Chique

Het fijne ontspannen gevoel van een hotelkamer. Zo wil je ook thuiskomen dus hoe krijg je dat nu verwerkt in je interieur? Rijke stoffen, luxe materialen en comfortabele meubels spelen de hoofdrol. Niet zo gek dat steeds meer mensen die chique hotellook naar de woonkamer halen. Combineer chique materialen als velours, bouclé en marmer met diepe en warme tinten als goud, brons en chocolade bruin.

De kenmerken van Hotel Chique

Denk dan aan aaibare stoffen in donkere en warme kleuren. Alles moet vooral comfortabel zitten! Geen prullaria in huis maar grote rustige items en kunst aan de muur. Rijke stoffen zoals velvet en bouclé en marmeren materialen maken het geheel af. Liever een grote, comfortabele hoekbank of een brede design fauteuil dan een kleine bank of losse stoelen.
 Kom je er echt niet uit, dan zijn wij er voor je!

 

We helpen je graag om jouw thuis te creëren en je eigen stijl verder te ontwikkelen. Voor inspiratie kun je natuurlijk onze woonmagazines van IN.HOUSE en Profijt Meubel en de wooncatalogi van Henders & Hazel en XOOON gebruiken. Of vraag een gratis en persoonlijk interieuradvies aan en kom eens sfeerproeven in onze woonwinkels, zodat we gezamenlijk van jouw huis nog meer jouw thuis kunnen maken met meubels en woondecoratie in de woonstijl die bij je past.