In.House Barendrecht

Ontdek In.House in Barendrecht. In.House is de huiscollectie van Woonwinkel Hoogenboezem Barendrecht. Inmiddels bestaat Hoogenboezem bijna 100 jaar. Met onze passie voor interieur vind je bij ons altijd de nieuwste meubels volgens de laatste woontrends. Als lid van de grootste inkooporganisatie kunnen wij jouw In.House meubels leveren tegen een scherpe prijs. Bekijk ons In.House aanbod online of kom langs in onze winkel in Barendrecht.

In.House Barendrecht

Woonboulevard Reijerwaard

Van 't Hoffstraat 28
tel. 010-4827520

IN.HOUSE Barendrecht

Openingstijden

Maandag 13:00 - 17:30
Dinsdag 09:30 - 17:30
Woensdag 09:30 - 17:30
Donderdag 09:30 - 17:30
Vrijdag 09:30 - 21:00
Zaterdag 09:30 - 17:00
Zondag 12:00 - 17:00

Speciale openingstijden

In.House meubelen bij Hoogenboezem

In.House is een merk met een hele brede collectie eigentijdse meubels van hoge kwaliteit. Of jij nu houdt van modern, landelijk of klassiek. De collectie van In.House volgt de laatste trends, maar is ook een tikkeltje eigenzinnig. Je kunt bij In.House terecht voor je complete inrichting. Elke collectie bestaat uit nieuwe banken, eettafels, stoelen, kasten en nog veel meer. In.House is een betaalbaar, maar kwalitatief goed merk. Ontdek ons complete assortiment bij de In.House Barendrecht winkel van Hoogenboezem.

Je vindt onze winkel in woonboulevard Barendrecht. De woonboulevard is gemakkelijk te bereiken met de auto, maar is eventueel ook te bereiken met het openbaar vervoer. Het is slechts enkele minuten lopen naar de woonboulevard vanaf de dichtstbijzijnde bushalte ‘Reijerwaard’.Stel je eigen meubelen samen

Het is niet altijd even gemakkelijk om te kiezen voor een nieuw interieur, maar In.House biedt je talloze mogelijkheden om jouw stoel, kast of bank helemaal naar eigen smaak in te richten. Je kunt kiezen voor verschillende afmetingen, stoffen en kleuren. Jij kunt dus zelf bepalen hoe jouw stoel eruit komt te zien, maar misschien wil je gewoon weten hoe lekker die In.House stoel zit. Dat kan natuurlijk ook!

Naast In.House, kan je ook bij Hoogenboezem terecht voor andere merken, zoals XOOON, Henders & Hazel en Profijtmeubel. Laat je door ons adviseren over je nieuwe meubels, maar ook over het inrichten van je woonruimte en combineren van kleur.

Wil jij gratis en persoonlijk advies?Maak dan een afspraak bij de Hoogenboezem winkel bij de woonboulevard Reijerwaard en laat je inspireren door de kennis en expertise van ons personeel. Natuurlijk staan onze interieur experts in de Hoogenboezem woonwinkel in Barendrecht altijd voor je klaar met gratis interieuradvies!

Met onze CBW-erkende woonwinkels bieden we je zekerheid van kwaliteit en productgarantie. Daarnaast geven we je ook de mogelijkheid tot het afsluiten van onze All-in Care garantie van 5 of bij stof zelfs 7 jaar. Woonwinkel Hoogenboezem in Barendrecht is elke dag geopend, dus ook op zondag!