Xooon Breda

Ontdek de mooiste meubels van het merk XOOON bij Hoogenboezem Breda. Bij hoogenboezem vind je een grote collectie meubelen van dit mooie merk en wij weten precies welke mogelijkheden er zijn om jouw XOOON meubels helemaal naar wens samen te stellen.

Met maar liefst bijna 100 jaar ervaring kan je rekenen op de deskundigheid van onze experts. Wij zijn altijd op de hoogte van de laatste woontrends en kunnen als lid van de grootste inkooporganisatie altijd jouw meubelen leveren tegen de scherpste prijs!

Xooon Breda

Woonboulevard Breda

Kruisvoort 50
tel. 076-5217560

XOOON Breda

Openingstijden

Maandag 13:00 - 17:30
Dinsdag 09:30 - 17:30
Woensdag 09:30 - 17:30
Donderdag 09:30 - 21:00
Vrijdag 09:30 - 17:30
Zaterdag 09:30 - 17:30
Zondag 11:00 - 17:00

Speciale openingstijden

Over XOOON

XOOON is een merk met trendy meubelen die altijd inspelen op de laatste woontrends en bestaat sinds 2011. In korte tijd heeft XOOON zich ontwikkeld tot een merk met een grote collectie meubelen, van XOOON tafels tot stoelen en van banken tot tv meubels. De meubelen van XOOON kan je helemaal naar eigen wens samenstellen, zodat je altijd een uniek meubelstuk aan jouw interieur kunt toevoegen. XOOON gaat ervan uit dat jouw meubels moeten passen bij je persoonlijkheid, alleen in zo’n interieur voel jij je thuis. Daarom moet jij meubels zo kunnen samenstellen, zodat ze helemaal bij jou passen.

Bij onze XOOON winkel in Breda weten onze experts precies wat de mogelijkheden zijn en hoe jij je XOOON meubels kunt personaliseren. Onder het genot van een kopje koffie kan jij je door onze medewerkers laten inspireren. Wij denken graag mee met de opstelling, kleurensamenstelling en het combineren van materialen in jouw nieuwe interieur.

Ook voor uitgebreid advies kan je bij ons terecht. Samen met één van onze adviseurs maken wij een 3D tekening van jouw nieuwe interieur en krijg je een kleurenadvies voor jouw nieuwe interieur. Aan een uitgebreid advies kunnen wel kosten verbonden zijn. Heb je interesse in een uitgebreid advies? Maak dan een afspraak bij XOOON Breda via het contactformulier voor een afspraak met één van onze interieur experts.

Ontdek XOOON bij Hoogenboezem Breda

Bij Hoogenboezem Breda vind je alle XOOON producten in verschillende uitvoering. Wil jij weten hoe die XOOON stoelen zitten? Of wil jij die tafel gewoon in het echt zien? Kom dan langs in onze winkel. Je vindt de Hoogenboezem woonwinkel op de woonboulevard Breda. Wij zijn elke dag geopend en hebben wekelijks nieuwe producten in ons assortiment. Kom je een keertje langs? Wij ontvangen je graag!

Kom langs en laat je inspireren door onze collectie of vraag een van onze medewerkers om advies.