Woonboulevard Bossche

Op de Bossche woonboulevard vind je maar liefst 50.000 m2 aan wooninspiratie voor ieder budget. Hier vind je één van de grootste Hoogenboezem winkels met meubels en accessoires voor ieder budget. Wil jij inspiratie opdoen voor je nieuwe huis? Of ben je op zoek naar een nieuwe bank, kast of tafel? Kom dan langs bij Hoogenboezem bij woonboulevard Den Bosch voor een unieke winkelbeleving vol inspiratie voor elke stijl!

In.House Den Bosch

De Bossche Woonboulevard

Reitscheweg 8
tel. 073-6442061

IN.HOUSE Den Bosch
Henders & Hazel Den Bosch
XOOON Den Bosch
Profijt Meubel Den Bosch

Openingstijden

Maandag 13:00 - 18:00
Dinsdag 10:00 - 18:00
Woensdag 10:00 - 18:00
Donderdag 10:00 - 18:00
Vrijdag 10:00 - 21:00
Zaterdag 10:00 - 17:00
Zondag 12:00 - 17:00

Speciale openingstijden

Over Hoogenboezem

Hoogenboezem bestaat al zo’n 100 jaar, daarom weten wij precies welke woontrends populair zijn en welke ontwikkelingen er zijn op het gebied van wonen en interieur. In onze winkel op de Bossche woonboulevard vind je grote, bekende merken, zoals Henders & Hazel, Profijt Meubel en XOOON, maar ook van onze eigen huiscollectie IN.HOUSE vind je verschillende betaalbare meubelen. Of jij nu een moderne, landelijke, retro of industriële woonstijl hebt, de mooiste meubels en woonaccessoires vind je bij onze woonwinkel in Den Bosch.

Kom gerust eens langs bij onze winkel op de woonboulevard Den Bosch voor wooninspiratie en persoonlijk advies. Of je nu een XOOON bank op maat wilt bestellen of gewoon de meubels die jij op het oog hebt wilt zien en voelen. Ons team helpt je graag bij het uitzoeken van jouw nieuwe meubels. Daarbij denken wij graag mee bij het combineren van jouw meubels, het inrichten van jouw ruimte en de kleursamenstelling van jouw interieur. Kom langs en laat je verrassen door de collecties in onze woonwinkel met maar liefst 5.000 m2 vloeroppervlak. Wij verwelkomen je graag met een kop koffie!

Over de woonboulevard Den Bosch

De Bossche woonboulevard bevindt zich aan de Reitscheweg langs de A59, nabij knooppunt Hintham. Met maar liefst 30 verschillende woonwinkels, kan jij hier zeven dagen per week inspiratie opdoen voor jouw nieuwe woonkamer, badkamer of keuken. Naast allerlei woonwinkels vind je hier ook enkele eetgelegenheden.

Bij de Hoogenboezem winkel in Den Bosch vind je meubels van de merken Henders & Hazel, XOOON, IN.House, Profijtmeubel, By-Boo, Coco Maison en Hülsta. Wil jij je graag laten adviseren? Dat kan, onze experts helpen je graag bij het uitzoeken van jouw nieuwe meubels.

Daarnaast is het ook mogelijk om een afspraak te maken met één van onze interieuradviseurs. Samen kijken wij naar de beste inrichting van jouw woonruimte. Je krijgt een 3D ontwerp, kleurenadvies en wij kunnen je alles vertellen over het maatwerk dat wij kunnen leveren. Aan dit advies kunnen kosten verbonden worden. Heeft u interesse in een uitgebreid advies? Neem dan contact op met ons Hoogenboezem team in woonboulevard Den Bosch.

Kom langs bij Hoogenboezem

Hoogenboezem is gemakkelijk te bereiken in Den Bosch. De woonboulevard heeft maar liefst 1.700 gratis parkeerplekken beschikbaar. Jij kunt dus gemakkelijk voor de deur parkeren. Bovendien beschikt onze winkel over een roltrap en een lift, zodat de gehele winkel voor iedereen te bezoeken is.

Kom je met het openbaar vervoer? Geen probleem! Vanaf station Den Bosch kan je bus 4 en 6 nemen. Deze bussen vertrekken meerdere keren in het uur. Vanaf de halte ‘tinnegieterstraat’ is het vervolgens slechts enkele minuten lopen.