Profijt Meubel Den Bosch

Bij familiebedrijf Hoogenboezem kun je al meer dan 95 jaar terecht voor de mooiste woon en interieur producten. Onze woonwinkel in Den Bosch is dan ook een must see voor het inrichten van je woning of bij een verhuizing. Hoogenboezem is lid van de grootste inkooporganisatie van Nederland. Wat betekent dit voor jou als klant? Het betekent dat je nooit teveel bij ons betaald, ons hele assortiment is zeer voordelig geprijsd. In onze CBW-erkende woonwinkels vind je prachtig design voor ieder budget. Bij iedere aankoop is het mogelijk om een All-in care garantie af te sluiten voor 5 jaar. Zo kun je jarenlang onbezorgd genieten van je prachtige woonaccessoires en meubels.

Profijt Meubel Den Bosch

De Bossche Woonboulevard

Reitscheweg 8
tel. 073-6441130 (ProfijtMeubel)

Profijt Meubel Den Bosch

Openingstijden

Maandag 13:00 - 18:00
Dinsdag 10:00 - 18:00
Woensdag 10:00 - 18:00
Donderdag 10:00 - 18:00
Vrijdag 10:00 - 21:00
Zaterdag 10:00 - 17:00
Zondag 12:00 - 17:00

Speciale openingstijden

Laat je inspireren door de nieuwste interieurtrends

Met de mooiste merken zoals IN.HOUSE, Henders & Hazel, Profijt Meubel en XOOON kun je in onze woonwinkel altijd een nieuw meubel of mooie woondecoratie vinden. Onze meubel experts staan in de winkel klaar om je te voorzien van interieur advies. Bij ons kun je terecht voor banken, fauteuils, stoelen, kasten en tafels in alle woonstijlen. Een modern interieur of juist een brocante interieurstijl kun je altijd aanvullen met onze woon artikelen. Het brede aanbod van woonwinkels in Den Bosch laat wel zien hoe groot de vraag is naar unieke meubels en prachtige woondecoratie!

Kom langs bij de woonboulevard in Den Bosch voor persoonlijk advies

Naast de woonwinkel in Den Bosch hebben we nog 8 andere woonwinkels in Nederland. Op zoek naar een bepaald meubel of wil je graag sparren met een interieur expert? Kom dan langs in de leukste woonwinkels van het land, namelijk de Hoogenboezem woonwinkels! Je kunt ons vinden in de Bossche Woonboulevard, we zijn van maandag tot en met zondag open!

Wil jij gratis en persoonlijk advies over je interieur? Laat het ons dan weten via het contactformulier. We helpen je graag online of in onze woonwinkel in Den Bosch! We nemen snel contact met je op voor het maken van een afspraak bij onze Hoogenboezem Woonwinkel in Den Bosch. Kom langs bij de Bossche Woonboulevard, laat je verrassen en inspireren door de collectie nieuwe meubels en woondecoratie van mooie merken zoals Profijt Meubel! Natuurlijk staan onze interieur experts in de Hoogenboezem woonwinkel in Den Bosch altijd voor je klaar met gratis interieuradvies!