Den Haag Megastores

Den Haag Megastores: Hoogenboezem

Megastores Den Haag is een meubelboulevard, gelegen in de wijk Den Haag. De Megastores is één groot overdekt gebouw waar je maar liefst 50 verschillende woonwinkels kunt vinden, waaronder ook de woonwinkel van Hoogenboezem. De Megastores is gemakkelijk te bereiken met het openbaar vervoer en met maar liefst 1750 parkeerplekken kan je de auto bijna voor de deur kwijt.

Hoogenboezem Den Haag

Nieuw Laakhaven

Van der Kunstraat 131
tel. 070-3888824

IN.HOUSE Den Haag
Henders & Hazel Den Haag
XOOON Den Haag

Openingstijden

Maandag 13:00 - 18:00
Dinsdag 10:00 - 18:00
Woensdag 10:00 - 18:00
Donderdag 10:00 - 21:00
Vrijdag 10:00 - 18:00
Zaterdag 10:00 - 17:00
Zondag 12:00 - 17:00

Speciale openingstijden

Hoogenboezem bij Megastores Den Haag

In de Megastores Den Haag vind je de Hoogenboezem winkel. Zowel op de begane grond, als op de eerste etage kan je bij ons terecht voor wooninspiratie en nieuwe meubels.

Naast de meubels van het merk Henders & Hazel, kan je in de Hoogenboezem woonwinkel ook terecht voor meubels van merken als XOOON en In.House. Elk merk heeft zijn eigen trendy stijl en verschillende collecties die helemaal aan te passen zijn op jouw smaak. Houd jij van een landelijke, moderne of industriële woonstijl? In ons aanbod vind je altijd bijpassende meubels voor jouw inrichting. Heb jij een leuke stoel, tafel of bank gezien? Samen met onze interieuradviseurs kan jij deze helemaal naar wens samenstellen. Bestel je de stoel bij ons? Dan kan je gebruik maken van onze bezorgservice.

Megastores Den Haag is geopend van maandag tot en met zondag en is ook op verschillende feestdagen te bezoeken. Kom langs voor inspiratie en gratis advies van onze specialisten.

 

Megastores Den Haag bezoeken

De Megastores Den Haag bevindt zich aan de Van der Kunststraat 123, 2521 BR in Den Haag

Wilt u een bezoek brengen aan de Hoogenboezem winkel of aan één van de andere winkels in Megastores Den Haag? U kunt onze winkel op verschillende manieren bereiken. Met het openbaar vervoer kunt u kiezen voor de buslijnen 18 en 26, maar u kunt de Megastores ook bereiken met de tram met de lijnen 1, 16 en 17. Vanaf de dichtsbijzijnde halte is het nog enkele minuten lopen.

Komt u met de auto? Dan vindt u op de Van der Kunststraat 123 een groot parkeerdek met maar liefst 1750 parkeerplekken. De meeste navigatiesystemen herkennen de locatie ook wanneer u ‘Megastores’ intypt.

 

Service van Hoogenboezem

Met bijna 100 jaar ervaring, voelen wij heel goed aan welke trends en stijlen populair zijn. Omdat wij onderdeel zijn van een grote inkooporganisatie kunnen wij al onze meubels leveren tegen een scherpe prijs. Wij zijn CBW-erkend en bieden bij de aankoop van al uw zitmeubelen ‘All-in Care’ garantie aan, zo kunt u 5 jaar (of bij stof zelfs tot 7 jaar lang) genieten van al uw meubels.

Heeft u vragen of interesse in één van onze producten? Neem dan contact met ons op of kom langs in de Megastores Den Haag voor persoonlijk advies en meer wooninspiratie.