Xooon Den Haag

Al meer dan 95 jaar kun je bij familiebedrijf Hoogenboezem winkelen. Bij ons vind je de mooiste meubels en woondecoratie in de regio Den Haag. De complete inrichting voor een nieuwe of verbouwde woning vind je bij Hoogenboezem in Den Haag. Het voordeel van Hoogenboezem? We zijn aangesloten bij de grootste inkooporganisatie van Nederland. We berekenen dit inkoopvoordeel natuurlijk aan je door. Voordelige meubels kopen? Daarvoor ben je bij woonwinkel Hoogenboezem aan het juiste adres!

Xooon Den Haag

Nieuw Laakhaven

Van der Kunstraat 131
tel. 070-3888824

XOOON Den Bosch

Openingstijden

Maandag 13:00 - 18:00
Dinsdag 10:00 - 18:00
Woensdag 10:00 - 18:00
Donderdag 10:00 - 21:00
Vrijdag 10:00 - 18:00
Zaterdag 10:00 - 17:00
Zondag 12:00 - 17:00

Speciale openingstijden

De actuele collectie van de leukste interieurmerken bekijken

Een nieuw interieur zorgt ervoor dat je je huidige woning weer gaat waarderen. Voordat je een compleet nieuwe inrichting koopt is het fijn om wat inspiratie op te doen. In de Hoogenboezem woonwinkel in Den Haag bekijk je de collecties van de leukste woonmerken. Probeer ook onze banken, fauteuils, stoelen en tafels uit. Meet onze meubelen op en ga thuis aan de slag met een woonplan. Hierdoor weet je na een intensief dagje precies hoe je nieuwe interieur eruit gaat zien.

Interieuradvies op maat bij Hoogenboezem in Den Haag

Heb je leuke meubels in onze webshop gezien maar wil je ze in het echt bewonderen? Kom dan langs bij een van de leukste woonwinkels in Den Haag! Hier vind je meubels en accessoires van trendy interieur merken zoals IN.HOUSE, Henders & Hazel, Profijt Meubel en XOOON. Een prachtig meubel gevonden? Met onze eigen bezorgservice ben je verzekerd van een goede bezorging zonder miscommunicatie!

Kom langs bij de MegaStores in Den Haag voor persoonlijk advies

Naast de woonwinkel in Den Haag hebben we nog 8 andere woonwinkels in Nederland. Op zoek naar een bepaald meubel of wil je advies krijgen van een interieur expert? Kom dan langs bij de Haaglanden MegaStores. Bij Hoogenboezem staan onze interieurspecialisten voor je om je te voorzien van een kopje koffie en goed advies! We zijn van maandag tot en met zondag open.

Wil je verzekerd zijn van gratis en persoonlijk advies over je interieur? Laat het ons dan weten via het contactformulier. We helpen je graag online of in onze woonwinkel in Den Haag! We nemen zo snel mogelijk contact met je op voor het maken van een afspraak. Kom langs bij de MegaStores Woonboulevard, laat je verrassen en inspireren door de collectie nieuwe meubels en woondecoratie van mooie merken zoals Profijt Meubel! Natuurlijk staan onze interieur experts in de Hoogenboezem woonwinkel in Den Haag altijd voor je klaar!