Rotterdam Woonmall Alexandrium

Woonmall Alexandrium is de woonboulevard in Rotterdam. Hier vind je maar liefst 55 winkels onder één dak. Dit is de plek voor jou om de hele dag wooninspiratie op te doen. Of jij nu op zoekt bent naar een nieuw interieur, een comfortabel bed of een complete keuken, je vindt het bij Woonmall Alexandrium.

De Hoogenboezem winkel in Rotterdam heeft een oppervlak van maar liefst 4000m2 en beslaat 2 verdiepingen van de meubelboulevard. Naast onze In.House collectie, vind je hier de mooiste meubels van merken als XOOON en Henders & Hazel.

Hoogenboezem Rotterdam

Woonmall Alexandrium

Watermanweg 19
tel. 010-4211743

IN.HOUSE Rotterdam
Henders & Hazel Rotterdam
XOOON Rotterdam

Openingstijden

Maandag 13:00 - 17:30
Dinsdag 10:00 - 17:30
Woensdag 10:00 - 17:30
Donderdag 10:00 - 17:30
Vrijdag 10:00 - 21:00
Zaterdag 10:00 - 17:30
Zondag 12:00 - 17:00

Speciale openingstijden

Over Hoogenboezem

Hoogenboezem bestaat al ruim 100 jaar en is lid van de grootste inkooporganisatie van Nederland. Daarom kan je bij Hoogenboezem jouw meubelen altijd kopen voor de laagste prijs. Onze collectie wordt wekelijks aangevuld met nieuwe producten.

Onze experts weten precies wat er speelt op het gebied van interieurtrends. Of jij nu op zoek bent naar een XOOON stoel of een nieuwe Henders & Hazel tafel wilt kopen. Je kunt al onze producten bekijken in onze woonwinkel in Woonmall Alexandrium. Kom langs om onze meubels in het echt te zien en uit te proberen. Ben je vooral op zoek naar inspiratie? Dan ben je aan het goede adres in Woonmall Alexandrium. Met 55 winkels onder één dak vind je altijd wel iets moois.

Kom je langs in onze woonwinkel? Onze medewerkers helpen je graag bij het uitzoeken en samenstellen van jouw nieuwe meubels. Bij vrijwel al onze meubelen kan jij kiezen uit verschillende stoffen, materialen, afmetingen en je kunt ook nog kiezen uit specifieke details. Onze interieur experts denken graag met jou mee om de mooiste meubels te vinden voor jouw interieur.

Hoogenboezem bij Woonmall Alexandrium

Naast de merken In.House, XOOON en Henders & Hazel vind je in onze vestiging in Woonmall Alexandrium ook mooie verlichting en woonaccessoires van merken als By-Boo, Coco Maison en Hülsta. Meer dan genoeg merken en meubels om inspiratie op te doen of natuurlijk jouw nieuwe meubels te vinden. Onze vestiging in Rotterdam is alle dagen van de week geopend, je kunt dus vrijwel elke dag langskomen om jouw nieuwe interieur uit te zoeken.

Weet je nog niet zo goed wat je wilt? Of vind je het lastig om nieuwe meubels uit te zoeken? Geen probleem! Onze interieur experts helpen je graag! Onder het genot van een kopje koffie vertellen onze medewerkers je graag over de mogelijkheden en het combineren van onze meubels.

Ook voor uitgebreid advies kan jij een afspraak maken met een van onze adviseurs. Samen kijken jullie naar de opstelling en inrichting van de woning en zoeken jullie de meubels uit waar jij naar op zoek bent. Aan dit advies kunnen echter wel kosten verbonden zijn. Na een uitgebreid advies heb je een duidelijk beeld van de mogelijkheden in jouw inrichting en krijg je van ons een kleurenadvies en 3D tekening van jouw nieuwe interieur.

Kom langs bij Hoogenboezem in Rotterdam

Kom je langs in onze woonwinkel? Onze medewerkers ontvangen je graag! Je kunt Woonmall Alexandrium gemakkelijk bereiken met de auto. Hiervoor moet je afslag 16 ‘Prins Alexander’ nemen vanaf de A20. Daarna kan je de borden volgen naar de parkeerplaats van de woonboulevard aan de Watermanweg 231. Parkeren kost 50 cent per 25 minuten.

Kom je met het OV? Dan is Woonmall Alexandrium ook gemakkelijk te bereiken. Vanaf Rotterdam Centraal kan je de trein of metro nemen naar Rotterdam Alexander. Vanaf Station Rotterdam Alexander is het slechts enkele minuten lopen naar de winkel.