Henders & Hazel Rotterdam

Woonwinkel Hoogenboezem is gevestigd in Rotterdam. Woonwinkel Hoogenboezem die inmiddels ruim 97 jaar bestaat, heeft een breed assortiment tegen de scherpste prijs. De scherpste prijs kunnen wij garanderen omdat we lid zijn van de grootste inkooporganisatie van Nederland op het gebied van interieur. Dat geldt niet alleen voor onze goedkope meubels, maar voor elke prijsklasse en ons gehele assortiment. Met onze CBW-erkend woonwinkels bieden we je zekerheid en productgarantie. Daarnaast is het ook mogelijk om een All-in Care garantie af te sluiten van 5 jaar. Zodat je 5 jaar lang onbezorgd kunt genieten van je nieuwe meubels en woonaccessoires.

Hoogenboezem Rotterdam

Woonmall Alexandrium

Watermanweg 19
tel. 010-4211743

Henders & Hazel Rotterdam

Openingstijden

Maandag 13:00 - 17:30
Dinsdag 10:00 - 17:30
Woensdag 10:00 - 17:30
Donderdag 10:00 - 17:30
Vrijdag 10:00 - 21:00
Zaterdag 10:00 - 17:30
Zondag 12:00 - 17:00

Speciale openingstijden

Actuele collectie bij woonwinkel Hoogenboezem

Met 9 woonwinkels bieden wij een ruim aanbod meubels, tv meubels, accessoires, karpetten, wanddecoraties en kussens & verlichting. Wij zitten altijd bovenop de belangrijkste trends met onze sterke huiscollectie IN.HOUSE. Daarnaast vind je bij ons bekende merken zoals Henders & Hazel, Profijt Meubel en XOOON. Het assortiment woonkamer meubels kan je vaak geheel naar eigen smaak samenstellen. Wij voegen wekelijks nieuwe producten toe aan ons assortiment. Wij houden alle trends nauwlettend in de gaten om zo altijd op de hoogte te blijven van de nieuwste ontwikkelingen. Op de website van Hoogenboezem vind je veel informatie en inspiratie. Maar het leukst is natuurlijk om de sfeer te proeven in de woonwinkel van Hoogenboezem in Rotterdam. Wij proberen je bij Hoogenboezem een unieke winkelbeleving mee te geven met een reis van verschillende sferen en stijlen zoals, modern, design, vintage en industrial. Kom langs bij woonwinkel Rotterdam Hoogenboezem!

Op de nieuwsblog houden wij je op de hoogte van acties, laatste woontrends en ontwikkelingen. Daarnaast vind je meer informatie over onze services, diverse feiten en weetjes over ons ruim aanbod woonartikelen.

Kom langs voor persoonlijk advies bij de woonwinkel in Rotterdam

Het is soms moeilijk om keuzes te maken voor een nieuw interieur. Of om de juiste veranderingen aan te brengen in je huidige woonsituatie. Misschien vind je het gewoon fijn om even persoonlijk met een vakkundige adviseur door te nemen wat je het liefst zou willen aanpassen of veranderen. Bij Hoogenboezem krijg je gratis en persoonlijk advies. Via dit contactformulier kan je inschrijven en nemen wij zo snel mogelijk contact met je op voor een afspraak bij onze woonwinkel Hoogenboezem in Rotterdam op woonboulevard Alexandrium voor jouw persoonlijk interieuradvies. Voor meer informatie over onze website en service kun je ook altijd even kijken bij de veelgestelde vragen.

Je kan je nieuwe interieur ook thuis laten bezorgen. Met onze eigen vakkundige bezorgservice ben je ervan verzekerd dat alles snel en netjes bij je thuis wordt afgeleverd, desgewenst ook uitgepakt, gemonteerd en geplaatst. Wij hopen je snel te zien in onze Hoogenboezem winkel in Rotterdam. Elke dag geopend, dus ook vandaag open!