Henders & Hazel Spijkenisse

Ontdek de mooiste meubels en woondecoratie bij Henders & Hazel Spijkenisse gevestigd in de woonboulevard Spijkenisse. Of je nu inspiratie op komt doen, een nieuwe stoel zoekt of gaat voor een compleet nieuw interieur. Je vindt vrijwel alle Henders & Hazel meubels bij ons in de woonwinkel. Kom langs om die mooie meubels eens in het echt te zin en vraag onze experts om advies bij de inrichting van je woning. Kom langs bij Henders & Hazel Spijkenisse en laat je inspireren!

Henders & Hazel Spijkenisse

Woonboulevard Spijkenisse

Lucebertstraat 72
tel. 0181-724600

Henders & Hazel Spijkenisse

Openingstijden

Maandag 13:00 - 17:30
Dinsdag 09:30 - 17:30
Woensdag 09:30 - 17:30
Donderdag 09:30 - 21:00
Vrijdag 09:30 - 17:30
Zaterdag 09:30 - 17:00
Zondag 12:00 - 17:00

Speciale openingstijden

De Henders & Hazel collectie

De collectie van Henders & Hazel is eigentijds, gevarieerd en elk jaar kun je weer nieuwe meubels verwachten in een natuurlijke, moderne, industriële of landelijke woonstijl. Alle meubels van Henders & Hazel kan je aanpassen. Je kunt kiezen voor verschillende stoffen, afmetingen, details en de afwerking van je meubels. Zo krijg jij altijd je eigen Henders & Hazel meubel.

 

Stoelen van Henders & Hazel

Ben je op zoek naar comfortabele eetkamerstoelen, een relaxfauteuil of zoek je iets specifieks, zoals een barkruk of eetkamerbank? Dan vind je ongetwijfeld wat moois bij de Henders & Hazel stoelen. Ben je op zoek naar iets moderns? Kijk dan eens bij de lijnen van Box of Levi. Is dat niks voor jou? Dan vind je maar liefst 20 verschillende andere modellen in de Henders & Hazel collectie.

 

Henders & Hazel banken

Toe aan een nieuwe bank? Of je nu een eenvoudige 2-zitter, een comfortabele hoekbank of een grote bank op maat zoekt. De Henders & Hazel banken zijn er in allerlei soorten, maten en uitvoeringen. Ga voor een mooie Braga hoekbank in een trendy cognac kleur of stel je eigen Santiago bank helemaal zelf samen.Wil je weten welke mogelijkheden er allemaal zijn met een bank van Henders & hazel? Kom dan langs bij Henders & Hazel Spijkenisse en probeer je bank zelf uit!

 

Kasten en tafel van Henders & Hazel

Henders & Hazel maakt veel gebruik van hout vanwege de karakteristieke eigenschappen van het materiaal. De Henders & Hazel tafels en kasten hebben allemaal een stoere, robuuste uitstraling, maar ook voor een meer traditionele of landelijke uitstraling vind je verschillende mooie tafels en kasten.

 

Woonaccessoires van Coco Maison bij Henders & Hazel Spijkenisse

Naast grote meubelen vind je bij Henders & Hazel Spijkenisse ook verlichting en verschillende soorten woonaccessoires van Coco Maison, zoals kussens, vazen, vloerkleden en allerlei andere decoratieve items.

 

Kom langs bij Henders & Hazel Spijkenisse voor advies en inspiratie

Ben je op zoek naar inspiratie of wil je graag geadviseerd worden over de mogelijkheden voor jouw inrichting? Kom dan langs bij Henders & Hazel Spijkenisse. Onze interieurexperts helpen je graag om je nieuwe meubels te vinden. Ontdek de complete collectie onder het genot van een kopje koffie of neem contact met ons op voor een afspraak in de woonwinkel in Spijkenisse met een van onze adviseurs.