Woonboulevard Spijkenisse

Ontdek de prachtige Henders & Hazel woonwinkel van Hoogenboezem bij Woonboulevard Spijkenisse. Met meer dan 20 verschillende woonwinkels kan jij de hele dag inspiratie doen en dat alles onder één dak. De Hoogenboezem winkel in Spijkenisse is de place to be wat betreft interieur. Je vindt hier de mooiste meubels voor verschillende woonstijlen. Waar je ook naar op zoek bent, bij Woonboulevard Spijkenisse slaag jij altijd voor je nieuwe meubels of nieuwe inrichting.

Henders & Hazel Spijkenisse

Woonboulevard Spijkenisse

Lucebertstraat 72
tel. 0181-724600

Henders & Hazel Spijkenisse
XOOON Spijkenisse

Openingstijden

Maandag 13:00 - 17:30
Dinsdag 09:30 - 17:30
Woensdag 09:30 - 17:30
Donderdag 09:30 - 21:00
Vrijdag 09:30 - 17:30
Zaterdag 09:30 - 17:00
Zondag 12:00 - 17:00

Speciale openingstijden

Over Woonboulevard Spijkenisse

Woonboulevard Spijkenisse heeft maar liefst 24 woonwinkels waarbij je alles kunt vinden voor je huis. Of je nu op zoek bent naar nieuwe meubels, een nieuwe badkamer wilt of een vloerbedekking wilt uitzoeken. Bij woonboulevard Spijkenisse vind je verschillende woonwinkels op één locatie en kan je ook terecht voor een ontbijtje, lunch of diner bij een van de drie horecazaken bij de woonboulevard.Het aanbod van Hoogenboezem Spijkenisse

Bij Hoogenboezem Spijkenisse kan jij terecht voor wooninspiratie en advies. Probeer onze comfortabele banken en stoelen uit onder het genot van een kop koffie of vraag onze interieurexperts om advies bij de inrichting van je woning. Niet alleen denken wij mee over het combineren van verschillende meubels, wij houden ook rekening met de opstelling van je meubels in je woning en de kleurencombinaties. Zo hoef je niet meteen je wand een nieuwe kleur te geven als je nieuwe meubels gekocht hebt.

Bij Hoogenboezem Spijkenisse vind je meubels van het stoere, eigentijdse Henders & Hazel. Henders & Hazel is karakteristiek en stijl. Bij Hoogenboezem vind je vrijwel de complete collectie van dit mooie merk. Daarnaast vind je ook de betaalbare design collectie van XOOON. XOOON kenmerkt zich door zijn totaalconcepten. Het assortiment van XOOON bestaat uit kasten, eetkamerstoelen, banken en tafels die helemaal bij elkaar passen. Zo kan jij je gehele huis gemakkelijk en snel in stijl inrichten. Wil je interieuradvies of iets bekijken in onze woonwinkel wat je op de site hebt gezien? Neem dan contact op met de Hoogenboezem woonwinkel en kom langs bij woonboulevard Spijkenisse.Woonboulevard Spijkenisse bezoeken

De Woonboulevard Spijkenisse is 7 dagen per week geopend en is gevestigd aan de Lucebertstraat. Je kunt bij de woonboulevard gratis parkeren. Om de woonboulevard te bereiken navigeer je naar ‘sportlaan’.

Komt u met het OV? Er stoppen verschillende bussen nabij de woonboulevard, de lijn 404 en de lijn 104 stoppen allebei voor de deur. Kom je vanuit Rotterdam, dan kan je de metro nemen tot de Zinkseweg. Woonboulevard Spijkenisse is dan slechts nog enkele minuten lopen.