Xooon Spijkenisse

Onze Henders & Hazel woonwinkel is de place to be voor wat betreft interieur! De mooiste meubels en woondecoratie vind je gewoon bij jou in Spijkenisse. Zo wordt inspiratie opdoen voor het inrichten van je studio, appartement of huis een fluitje van een cent. Het grote voordeel van Hoogenboezem is dat je bij ons nooit teveel betaald. We zijn aangesloten bij de grootste inkooporganisatie van Nederland. Hierdoor krijgen we inkoopvoordeel. En dit berekenen we dan ook door aan onze klanten. Voordelige meubels en meubeldecoratie koop je dan ook bij onze Henders & Hazel woonwinkel in Spijkenisse!

Henders & Hazel Spijkenisse

Woonboulevard Spijkenisse

Lucebertstraat 72
tel. 0181-724600

XOOON Spijkenisse

Openingstijden

Maandag 13:00 - 17:30
Dinsdag 09:30 - 17:30
Woensdag 09:30 - 17:30
Donderdag 09:30 - 21:00
Vrijdag 09:30 - 17:30
Zaterdag 09:30 - 17:00
Zondag 12:00 - 17:00

Speciale openingstijden

Doe inspiratie op bij de leukste interieurmerken

Bij woonwinkel Henders & Hazel in Spijkenisse kun je de meubels en woondecoratie in het echt bewonderen. Dit komt van pas als je onze comfortabele banken eens uit wilt proberen voordat je ze koopt. Met een nieuw meubel kun je je huidige interieur weer helemaal tot leven blazen. Geen idee wat je met je interieur aanmoet? Ook dan is het een goed idee om bij de Henders & Hazel op de woonboulevard in Spijkenisse langs te gaan. Je vindt hier de leukste interieurmerken.

Persoonlijk interieuradvies van interieur specialisten

Door middel van de nieuwste trends op het gebied van interieur kun je snel geïnspireerd raken, maar niet alle trends zullen bij jouw stijl of woning passen. Samen met een Hoogenboezem interieurspecialist kun je je wensen en eisen voor je nieuwe interieur doornemen. Misschien wil je alles inrichten volgens de minimalistische Scandinavische stijl of is er een bijzondere grafische print die je terug wilt laten komen. Met de hulp van onze interieurspecialisten gaat dat helemaal goed komen. Daarna kun je direct de meubels en woondecoratie kopen, of eventjes wachten tot je thuis bent en dan mooie nieuwe items online bestellen.

Kom langs bij Woonwinkel Henders & Hazel in Spijkenisse voor advies op maat

Voor de mooiste banken, fauteuils, tafels, stoelen, kasten en woondecoratie ben je bij Hoogenboezem aan het juiste adres. Laat je inspireren door de mooie interieurmerken zoals IN.HOUSE, Henders & Hazel, Profijt Meubel en XOOON. Kom langs in onze woonwinkel voor inspiratie maar ook zeker voor interieuradvies op maat. We weten als geen ander hoe moeilijk het is om je interieur eigen te maken voor een leuke prijs. Onze interieurspecialisten staan voor je klaar om je te helpen in Spijkenisse. Neem contact met ons op voor een afspraak in de Henders & Hazel woonwinkel in Spijkenisse.