Toggle Nav

Arawood eettafel

Arawood eettafel

Uitgevoerd met rond blad 140cm kleur naturel
€ 1.299,00

Levertijd: 5-15 werkdagen

Bestellen / Informatie

Naam*
E-mailadres*
Telefoonnummer*
Plaatsnaam*
Winkel in de buurt:
Vragen
Bekijk alle eigenschappen

Deze collectie vind je bij

Barendrecht - Henders & Hazel
Barendrecht - Hoogenboezem
Breda - Henders & Hazel
Breda - Hoogenboezem
Breda - Profijt Meubel
Den Bosch - Hoogenboezem
Den Haag - Hoogenboezem
Rotterdam - Hoogenboezem
Spijkenisse - Henders & Hazel

Laat je betoveren door de natuurlijke pracht van de Arawood eettafel van Xooon. Deze organische tafel met een massief eiken blad brengt de schoonheid van de natuur rechtstreeks naar je eetkamer. Het blad is met zorg vervaardigd en behoudt de karakteristieke houtnerven en andere subtiele oneffenheden, waardoor elke tafel uniek is.De afgeronde randen van het tafelblad geven de Arawood eettafel een zachte en elegante uitstraling. Deze details voegen niet alleen een vleugje stijl toe, maar maken de tafel ook veiliger voor gezinnen met kinderen.Het kegelvormige onderstel van de Arawood eettafel is een meesterwerk op zich. Gemaakt met oog voor detail en vakmanschap, biedt het onderstel niet alleen stabiliteit, maar ook een eigentijdse en moderne uitstraling. Het vormt een perfecte aanvulling op het natuurlijke en zwarte tafelblad.De Arawood eettafel is verkrijgbaar in een combinatie van naturel en zwart, waardoor je de mogelijkheid hebt om te kiezen welke kleur het beste bij jouw interieur past. Of je nu een warme en rustieke sfeer wilt creëren of een gedurfd en eigentijds statement wilt maken, deze tafel biedt de flexibiliteit om aan jouw smaak en stijl te voldoen.Ontdek de tijdloze schoonheid van de Arawood eettafel van Xooon, een meesterwerk dat vakmanschap en natuurlijke elementen samenbrengt. Met zijn organische massief eiken blad, afgeronde randen en kegelvormig onderstel is deze tafel een perfecte aanvulling op elke eetkamer. Kies voor de harmonie van naturel of de gedurfde uitstraling van zwart en maak van jouw eetkamer een plek waar stijl en functionaliteit samenkomen.

NaamArawood
Artikelnummer90202783
KleurenAntraciet, Beige, Bruin, Grijs, Naturel, Taupe, Zwart
MerkenXooon
Optiesrond blad, meer kleuren
Hoogte77
Lengte/Diepte140
Breedte140
Getoonde uitvoering

Uitgevoerd met rond blad 140cm kleur naturel

CBW-garantie
Hoogenboezem is lid van de Centrale Branchevereniging Wonen (CBW) en dat biedt vele voordelen, maar vooral meer zekerheid. Wij zijn CBW-erkend en hanteren algemene voorwaarden die je als consument extra goed beschermen en die in samenwerking met de Consumentenbond zijn opgesteld:

√   Aanbetalingsgarantie
√   2 jaar volledige productgarantie
√   Onpartijdige klachtenafhandeling

All-in Care garantie
Bij aankoop van je zitmeubel bieden we je ook de unieke mogelijkheid tot het afsluiten van onze All-in Care garantie voor banken, fauteuils en stoelen met bekleding van textiel, leder en lederlook (skai). All-in Care is een full-service zitgarantie met een looptijd van 5 jaar en biedt je extra vlekbescherming en professionele hulp bij problemen en kosteloos herstel zonder voorrijkosten. Zodat je 5 jaar lang onbezorgd kunt genieten van je nieuwe bankstel, hoekbank, fauteuils en/of eetkamerstoelen.

Onderhoud
Als je nieuwe meubels koopt, dan wil je deze natuurlijk ook in goede staat houden. Met name de intensiever gebruikte zitmeubelen en tafels krijgen soms veel te verduren.Voor elk materiaal en elke afwerking zijn er dan ook speciale onderhoudsproducten verkrijgbaar. Dit geldt zowel voor de meubelstof of leren bekleding van je nieuwe hoekbank als voor de nieuwe houten tafel met stoelen. De meest gangbare verzorgingsproducten zijn natuurlijk gewoon in onze woonwinkels verkrijgbaar en we vertellen je hier graag meer over.

Voor meer informatie kun je ook ons onderhoudsmagazine raadplegen dat tevens bij uw aankoop wordt meegegeven.