Toggle Nav

Colombo eettafel

Ronde eettafel uitgevoerd in massief Kikarhout met bladmaat 130cm diameter en metalen kruispoot.
€ 1.099,00

Levertijd: 20 werkdagen of meer

Bestellen / Informatie

Naam*
E-mailadres*
Telefoonnummer*
Plaatsnaam*
Winkel in de buurt:
Vragen
Bekijk alle eigenschappen

Deze collectie vind je bij

Barendrecht - Henders & Hazel
Barendrecht - Hoogenboezem
Breda - Henders & Hazel
Breda - Hoogenboezem
Breda - Profijt Meubel
Den Bosch - Hoogenboezem
Den Haag - Hoogenboezem
Rotterdam - Hoogenboezem
Spijkenisse - Henders & Hazel

De ronde eettafel Colombo van Xooon is een echte blikvanger door zijn mooie massieve kikarhouten blad en metalen kruispoot. Kikar is een bijzonder duurzame loofhoutsoort, vooral de fijne nerf, de vlamtekening en de wisselende kleurschakeringengeven het meubel een warme uitstraling. Het meubel heeft bovendien een handmatige bewerking ondergaan zodat er een gebruikt uiterlijk is ontstaan; kanten en hoeken van het meubel zijn afgerond. Wat ook belangrijk is om te weten bij dit Kikarhouten meubel is dat het na enige tijd - onder invloed van licht - zijn warme kleur en natuurlijke gloed krijgt. Nieuw aangeschafte meubelen zullen dus van kleur verschillen met eventueel bestaande meubelen (of showroom modellen) en pas na verloop van tijd bijkleuren en zijn warme uitstraling krijgen. Deze ronde tafel is tevens verkrijgbaar in 150cm doorsnede en et eiken blad.

NaamColombo
Artikelnummer90111378
Kleuren
MerkenXooon
Optiesrond blad
Hoogte7
Lengte/Diepte138
Breedte138
Getoonde uitvoering

Ronde eettafel uitgevoerd in massief Kikarhout met bladmaat 130cm diameter en metalen kruispoot.

CBW-garantie
Hoogenboezem is lid van de Centrale Branchevereniging Wonen (CBW) en dat biedt vele voordelen, maar vooral meer zekerheid. Wij zijn CBW-erkend en hanteren algemene voorwaarden die je als consument extra goed beschermen en die in samenwerking met de Consumentenbond zijn opgesteld:

√   Aanbetalingsgarantie
√   2 jaar volledige productgarantie
√   Onpartijdige klachtenafhandeling

All-in Care garantie
Bij aankoop van je zitmeubel bieden we je ook de unieke mogelijkheid tot het afsluiten van onze All-in Care garantie voor banken, fauteuils en stoelen met bekleding van textiel, leder en lederlook (skai). All-in Care is een full-service zitgarantie met een looptijd van 5 jaar en biedt je extra vlekbescherming en professionele hulp bij problemen en kosteloos herstel zonder voorrijkosten. Zodat je 5 jaar lang onbezorgd kunt genieten van je nieuwe bankstel, hoekbank, fauteuils en/of eetkamerstoelen.

Onderhoud
Als je nieuwe meubels koopt, dan wil je deze natuurlijk ook in goede staat houden. Met name de intensiever gebruikte zitmeubelen en tafels krijgen soms veel te verduren.Voor elk materiaal en elke afwerking zijn er dan ook speciale onderhoudsproducten verkrijgbaar. Dit geldt zowel voor de meubelstof of leren bekleding van je nieuwe hoekbank als voor de nieuwe houten tafel met stoelen. De meest gangbare verzorgingsproducten zijn natuurlijk gewoon in onze woonwinkels verkrijgbaar en we vertellen je hier graag meer over.

Voor meer informatie kun je ook ons onderhoudsmagazine raadplegen dat tevens bij uw aankoop wordt meegegeven.