Domani eettafel

Domani eettafel

eettafel 180 cm uitgevoerd in Primo Laminato (HPL) met een metalen onderstel
€ 699,00
Stel een vraag

Stel een vraag

Naam*
E-mailadres*
Telefoonnummer
Plaatsnaam
Winkel in de buurt:
Vragen*
Voorraadstatus: Op bestelling
Levertijd: 20 werkdagen of meer
Bekijk alle eigenschappen

Hoogenboezem service

  • Scherpste prijs
  • Gratis interieuradvies
  • Eigen bezorgservice
  • Inclusief CBW garantie
  • Zondag geopend

Het Domani programma van Xooon is gemaakt van Primo Laminato (HPL) waardoor het zeer gebruiksvriendelijk is en een hele mooie afwerking heeft. De omlijsting van deuren en laden plus de onderstellen zijn van metaal waardoor het een stoere uitstraling heeft. Veel meubels uit dit programma zijn voorzien van LED-verlichting en alle lowboards hebben een kabel management systeem waardoor je niet alleen kiest voor een mooie aanvulling in je interieur maar ook voor kwaliteit! Kom snel eens kijken en laat je verrassen!

NaamDomani
Artikelnummer90143605
Kleuren
MerkenXooon
Hoogte77
Lengte/Diepte180
Breedte95
Getoonde uitvoering

eettafel 180 cm uitgevoerd in Primo Laminato (HPL) met een metalen onderstel

CBW-garantie
Hoogenboezem is lid van de Centrale Branchevereniging Wonen (CBW) en dat biedt vele voordelen, maar vooral meer zekerheid. Wij zijn CBW-erkend en hanteren algemene voorwaarden die je als consument extra goed beschermen en die in samenwerking met de Consumentenbond zijn opgesteld:

√   Aanbetalingsgarantie
√   2 jaar volledige productgarantie
√   Onpartijdige klachtenafhandeling

All-in Care garantie
Bij aankoop van je zitmeubel bieden we je ook de unieke mogelijkheid tot het afsluiten van onze All-in Care garantie voor banken, fauteuils en stoelen met bekleding van textiel, leder en lederlook (skai). All-in Care is een full-service zitgarantie met een looptijd van 5 jaar en biedt je extra vlekbescherming en professionele hulp bij problemen en kosteloos herstel zonder voorrijkosten. Zodat je 5 jaar lang onbezorgd kunt genieten van je nieuwe bankstel, hoekbank, fauteuils en/of eetkamerstoelen.

Onderhoud
Als je nieuwe meubels koopt, dan wil je deze natuurlijk ook in goede staat houden. Met name de intensiever gebruikte zitmeubelen en tafels krijgen soms veel te verduren.Voor elk materiaal en elke afwerking zijn er dan ook speciale onderhoudsproducten verkrijgbaar. Dit geldt zowel voor de meubelstof of leren bekleding van je nieuwe hoekbank als voor de nieuwe houten tafel met stoelen in lederlook. De meest gangbare verzorgingsproducten zijn natuurlijk gewoon in onze woonwinkels verkrijgbaar en we vertellen je hier graag meer over.