Toggle Nav

Elements dressoir

Elements dressoir

Dressoir 150 1dr1l3n Elements 42292NAT
€ 899,00

Levertijd: 20 werkdagen of meer

Bestellen / Informatie

Naam*
E-mailadres*
Telefoonnummer*
Plaatsnaam*
Winkel in de buurt:
Vragen
Bekijk alle eigenschappen

Deze collectie vind je bij

Barendrecht - Henders & Hazel
Barendrecht - Hoogenboezem
Breda - Henders & Hazel
Breda - Hoogenboezem
Breda - Profijt Meubel
Den Bosch - Hoogenboezem
Den Haag - Hoogenboezem
Rotterdam - Hoogenboezem
Spijkenisse - Henders & Hazel

De elements serie van Xooon is het meest flexibele meubelprogramma dat Xooon ooit gehad heeft! Van een kleine salontafel en tv-dressoir tot een mooie boekenkast en een gehele XXl wandopstelling, alles is mogelijk! Hangend of op een onderstel, in naturel eiken of kleur onyx en MDF lak-elementen in zowel groen als zwart! Zelfs met LED-verlichting en een kabel opbergsysteem in vele items... je kan het zo gek niet bedenken of "Elements" heeft het! Kom deze veelzijdige serie met een strak en scandinavisch design nu eens in onze winkels bekijken en laat je verrassen!

NaamElements
Artikelnummer90167009
KleurenAntraciet, Beige, Bruin, Naturel, Taupe
MerkenXooon
Optiesverlichting, meer kleuren
Hoogte60
Lengte/Diepte45
Breedte150
Getoonde uitvoering

Dressoir 150 1dr1l3n Elements 42292NAT

CBW-garantie
Hoogenboezem is lid van de Centrale Branchevereniging Wonen (CBW) en dat biedt vele voordelen, maar vooral meer zekerheid. Wij zijn CBW-erkend en hanteren algemene voorwaarden die je als consument extra goed beschermen en die in samenwerking met de Consumentenbond zijn opgesteld:

√   Aanbetalingsgarantie
√   2 jaar volledige productgarantie
√   Onpartijdige klachtenafhandeling

All-in Care garantie
Bij aankoop van je zitmeubel bieden we je ook de unieke mogelijkheid tot het afsluiten van onze All-in Care garantie voor banken, fauteuils en stoelen met bekleding van textiel, leder en lederlook (skai). All-in Care is een full-service zitgarantie met een looptijd van 5 jaar en biedt je extra vlekbescherming en professionele hulp bij problemen en kosteloos herstel zonder voorrijkosten. Zodat je 5 jaar lang onbezorgd kunt genieten van je nieuwe bankstel, hoekbank, fauteuils en/of eetkamerstoelen.

Onderhoud
Als je nieuwe meubels koopt, dan wil je deze natuurlijk ook in goede staat houden. Met name de intensiever gebruikte zitmeubelen en tafels krijgen soms veel te verduren.Voor elk materiaal en elke afwerking zijn er dan ook speciale onderhoudsproducten verkrijgbaar. Dit geldt zowel voor de meubelstof of leren bekleding van je nieuwe hoekbank als voor de nieuwe houten tafel met stoelen. De meest gangbare verzorgingsproducten zijn natuurlijk gewoon in onze woonwinkels verkrijgbaar en we vertellen je hier graag meer over.

Voor meer informatie kun je ook ons onderhoudsmagazine raadplegen dat tevens bij uw aankoop wordt meegegeven.