Zoek: 

Jasmin eetstoel

Jasmin eetstoel Xooon

Meer afbeeldingen

Jasmin eetstoel

Eetkamerstoel van Tatra kunstleder Rood + Stof Rosswel Rood - Vierkant RVS Swingframe ...
   

€ 189,00

VoorraadstatusOp bestelling

Levertijd20 werkdagen of meer

Bekijk alle eigenschappen

Deze collectie vind je in

Reserveren mogelijk in

Hoogenboezem service

Scherpste prijs

Gratis interieuradvies

Eigen bezorgservice

Inclusief CBW garantie

Zondag geopend

Omschrijving

Eetkamerstoel Jasmin is in veel verschillende combinaties mogelijk. De hier getoonde versie is een standaardcombinatie in 'Tatra kunstleer Rood' en 'Roswell stof Rood'. De stoel is voorzien van een vierkant RVS swingframe en als optie kunt u kiezen voor een handvat op de rug.

Eigenschappen

Naam Jasmin
Artikelnummer 90075231
Kleur mogelijkheden Rood
Merk Xooon
Hoogte 101
Lengte/Diepte 64
Breedte 47
Zithoogte Nee
Zitdiepte Nee
Getoonde uitvoering Eetkamerstoel van Tatra kunstleder Rood + Stof Rosswel Rood - Vierkant RVS Swingframe

CBW-garantie
Hoogenboezem is lid van de Centrale Branchevereniging Wonen (CBW) en dat biedt vele voordelen, maar vooral meer zekerheid. Wij zijn CBW-erkend en hanteren algemene voorwaarden die je als consument extra goed beschermen en die in samenwerking met de Consumentenbond zijn opgesteld:

√   Aanbetalingsgarantie
√   2 jaar volledige productgarantie
√   Onpartijdige klachtenafhandeling

All-in Care garantie
Bij aankoop van je zitmeubel bieden we je ook de unieke mogelijkheid tot het afsluiten van onze All-in Care garantie voor banken, fauteuils en stoelen met bekleding van textiel, leder en lederlook (skai). All-in Care is een full-service zitgarantie met een looptijd van 5 jaar en biedt je extra vlekbescherming en professionele hulp bij problemen en kosteloos herstel zonder voorrijkosten. Zodat je 5 jaar lang onbezorgd kunt genieten van je nieuwe bankstel, hoekbank, fauteuils en/of eetkamerstoelen.

Onderhoud
Als je nieuwe meubels koopt, dan wil je deze natuurlijk ook in goede staat houden. Met name de intensiever gebruikte zitmeubelen en tafels krijgen soms veel te verduren.Voor elk materiaal en elke afwerking zijn er dan ook speciale onderhoudsproducten verkrijgbaar. Dit geldt zowel voor de meubelstof of leren bekleding van je nieuwe hoekbank als voor de nieuwe houten tafel met stoelen in lederlook. De meest gangbare verzorgingsproducten zijn natuurlijk gewoon in onze woonwinkels verkrijgbaar en we vertellen je hier graag meer over.

Jasmin

EUR

€ 189,00

0