Kinna tv-dressoir

Kinna tv-dressoir

Tv-dressoir + 1-deur + 1-lade + 2-niches | 150 cm
€ 499,00
Stel een vraag

Stel een vraag

Naam*
E-mailadres*
Telefoonnummer
Plaatsnaam
Winkel in de buurt:
Vragen*
Voorraadstatus: Op bestelling
Levertijd: 20 werkdagen of meer
Bekijk alle eigenschappen

Hoogenboezem service

  • Scherpste prijs
  • Gratis interieuradvies
  • Eigen bezorgservice
  • Inclusief CBW garantie
  • Zondag geopend

Het Kinna tv-dressoir is op ambachtelijke wijze vervaardigd uit smoked tramwood fineer. De fijne nerf, de vlamtekening en de wisselende kleurschakeringen geven het meubel een degelijke warme uitstraling. Door de handmatige bewerking heeft elk Kinna meubel zijn eigen unieke karakter. Het tv-dressoir beschikt over één deur, één lade en twee niches. De deur en de lade zijn elk voorzien van een 'soft-close' systeem. Mooi detail zijn het zwart metalen frame en de zwarte poten.

NaamKinna
Artikelnummer90111360
Kleuren
MerkenXooon
Opties
Hoogte55
Lengte/Diepte42
Breedte150
Getoonde uitvoering

Tv-dressoir + 1-deur + 1-lade + 2-niches | 150 cm

CBW-garantie
Hoogenboezem is lid van de Centrale Branchevereniging Wonen (CBW) en dat biedt vele voordelen, maar vooral meer zekerheid. Wij zijn CBW-erkend en hanteren algemene voorwaarden die je als consument extra goed beschermen en die in samenwerking met de Consumentenbond zijn opgesteld:

√   Aanbetalingsgarantie
√   2 jaar volledige productgarantie
√   Onpartijdige klachtenafhandeling

All-in Care garantie
Bij aankoop van je zitmeubel bieden we je ook de unieke mogelijkheid tot het afsluiten van onze All-in Care garantie voor banken, fauteuils en stoelen met bekleding van textiel, leder en lederlook (skai). All-in Care is een full-service zitgarantie met een looptijd van 5 jaar en biedt je extra vlekbescherming en professionele hulp bij problemen en kosteloos herstel zonder voorrijkosten. Zodat je 5 jaar lang onbezorgd kunt genieten van je nieuwe bankstel, hoekbank, fauteuils en/of eetkamerstoelen.

Onderhoud
Als je nieuwe meubels koopt, dan wil je deze natuurlijk ook in goede staat houden. Met name de intensiever gebruikte zitmeubelen en tafels krijgen soms veel te verduren.Voor elk materiaal en elke afwerking zijn er dan ook speciale onderhoudsproducten verkrijgbaar. Dit geldt zowel voor de meubelstof of leren bekleding van je nieuwe hoekbank als voor de nieuwe houten tafel met stoelen in lederlook. De meest gangbare verzorgingsproducten zijn natuurlijk gewoon in onze woonwinkels verkrijgbaar en we vertellen je hier graag meer over.