Zoek: 

Lima 3-zitsbank

Lima 3-zitsbank Xooon

Meer afbeeldingen

Lima 3-zitsbank

Uitgevoerd in combi stof Fantasy Lichtblauw en stof Kibo Sky blue + Poot A: zwart metaal.

...
   

Vanaf: € 899,00

VoorraadstatusOp bestelling

Levertijd20 werkdagen of meer

Bekijk alle eigenschappen

Deze collectie vind je in

Reserveren mogelijk in

Hoogenboezem service

Scherpste prijs

Gratis interieuradvies

Eigen bezorgservice

Inclusief CBW garantie

Zondag geopend

Omschrijving

Model Lima is zeer stijlvol vormgegeven door de combinatie van twee materialen (stof en/of leer). Lima is voorzien van hoogwaardig zitcomfort met koudschuim ''Supreme Foam''. Tevens kun je kiezen voor een uitvoering met pocketvering. Voor de uitvoering heb je de keuze uit een breed scala aan kleuren, stof- en ledersoorten. Vele combinaties zijn hierbij mogelijk. Ten slotte kun je kiezen uit twee verschillende pootjes in diverse kleuren/materialen. Naast de getoonde 3-zitsbank is de Lima loveseat, 2,5-zitsbank, 4-zitsbank, hoekbank en de hocker-poef leverbaar. Voor alle opties, mogelijkheden en elementen verwijzen wij je naar het bijgevoegde document.

Eigenschappen

Naam Lima
Artikelnummer 90130402
Kleur mogelijkheden antraciet, Beige, Blauw, bruin, geel, grijs, Groen, naturel, oranje, paars, Rood, roze, taupe, Wit, Zwart
Merk Xooon
Hoogte 82
Lengte/Diepte 91
Breedte 206
Zithoogte Nee
Zitdiepte Nee
Getoonde uitvoering

Uitgevoerd in combi stof Fantasy Lichtblauw en stof Kibo Sky blue + Poot A: zwart metaal.

CBW-garantie
Hoogenboezem is lid van de Centrale Branchevereniging Wonen (CBW) en dat biedt vele voordelen, maar vooral meer zekerheid. Wij zijn CBW-erkend en hanteren algemene voorwaarden die je als consument extra goed beschermen en die in samenwerking met de Consumentenbond zijn opgesteld:

√   Aanbetalingsgarantie
√   2 jaar volledige productgarantie
√   Onpartijdige klachtenafhandeling

All-in Care garantie
Bij aankoop van je zitmeubel bieden we je ook de unieke mogelijkheid tot het afsluiten van onze All-in Care garantie voor banken, fauteuils en stoelen met bekleding van textiel, leder en lederlook (skai). All-in Care is een full-service zitgarantie met een looptijd van 5 jaar en biedt je extra vlekbescherming en professionele hulp bij problemen en kosteloos herstel zonder voorrijkosten. Zodat je 5 jaar lang onbezorgd kunt genieten van je nieuwe bankstel, hoekbank, fauteuils en/of eetkamerstoelen.

Onderhoud
Als je nieuwe meubels koopt, dan wil je deze natuurlijk ook in goede staat houden. Met name de intensiever gebruikte zitmeubelen en tafels krijgen soms veel te verduren.Voor elk materiaal en elke afwerking zijn er dan ook speciale onderhoudsproducten verkrijgbaar. Dit geldt zowel voor de meubelstof of leren bekleding van je nieuwe hoekbank als voor de nieuwe houten tafel met stoelen in lederlook. De meest gangbare verzorgingsproducten zijn natuurlijk gewoon in onze woonwinkels verkrijgbaar en we vertellen je hier graag meer over.

Lima

EUR

€ 899,00

0